Handwerkbeurs Zwolle 2011

Buit Handwerkbeurs Zwolle '11

Hier dan eindelijk mijn buit van de handwerkbeurs. Van links naar rechts en boven naar beneden zie je: Mooie stofjes, kantjes en bandjes, de hele buit bij elkaar met natuurlijk weer veel boeken, een heel mooi harten patroon met alle benodigdheden erbij zoals hartjes en bandjes, nostalgische strijkpatroontjes, en nog een keer de mooie stofjes, je zou er bijna trek van krijgen.
O ja, niet op de foto maar wel bij de buit hoort nog een kleine quiltring. Tot zover de buit waar ik heel blij mee ben.

Winkel Broderie au fil du temps

Een leuk nieuwtje is dat mijn patronen binnenkort ook in Frankrijk en België te koop zijn. Broderie au Fil du Temps stond ook met een standje op de beurs, met hele mooie (Franse) patronen. De 2 dames, Claudine en Petra, waren erg enthousiast over mijn patronen en wilden het graag proberen in hun winkel in Strasbourg. Gelukkig is Petra Nederlands en sprak Claudine ook Duits, want mijn Frans is echt pet.

Winkel t Gaerenhuys

Ook ’t Gaerenhuys uit Wetteren in België hadden interesse. Ze hebben dit weekend een beurs in België en daar zijn een aantal van mijn patronen mee naar toe gegaan. Zij hadden ook een ontzettend mooie stand met veel mooie dingen. Het hartenpakket kocht ik o.a. daar.
Dankjewel lieve dames uit Frankrijk en België voor dit mooie compliment!

NenneDesign Kinderliedjes Quilt

Op de handwerkbeurs kom ik ook altijd Rimy van De Handwerksite tegen en dat is altijd erg leuk. Wat ook leuk is, is dat ze een linkje naar mijn Kinderliedjes Quilt op haar site heeft gezet. De mooie grijze geruite stof die ik voor het quiltje gebruikt hebt, heb ik bij haar gekocht en is nog steeds te koop. Dus wil je hetzelfde quiltje als op het voorbeeld dan kun je voor de grijze stof bij Rimy terecht.
Dankjewel lieve Rimy en ik kom snel bij je voor een bakje!

Ook werd ik nog uitgenodigd om met een standje op de Textieldagen in Leens te staan. Dit is in het pinksterweekend zaterdag 4 en zondag 5 juni op landgoed Verhildersum en valt samen met de textielexpositie xe2x80x98Mode en het Platteland’ die van 1 april t/m 11 september 2011 in het Koetshuis van Verhildersum wordt gehouden.

NenneDesign Every House

Dan sta ik, nu nog heel even, met mijn nieuwe patroon op de site van de Samplerlife group, een groep met leden van over de hele wereld, allemaal even gek van samplers in de breedste zin van het woord. Dus heel leuk om daar ook op vermeld te worden.
Bedankt Ina!

Daarnaast kreeg ik nog een mooi cadeautje van Theda, die ook lekker liep te genieten op de handwerkbeurs. Het was een heel mooie oude Engelse bonbon doos met daarin o.a. oude klosjes en kaartjes garen. Ik vond alleen de doos al geweldig mooi! Bedankt lieve Theda voor dit mooie onverwachte cadeau!

Volgens mij heb ik nu wel alles verteld. Maar wie ik graag nog wil bedanken zijn alle lieve mensen die 3 dagen lang mijn standje kwamen bezoeken. Alle complimenten en leuke gesprekken maakten mijn beurs weer heel bijzonder. En natuurlijk zeg ik nog vanuit de grond van mijn hart dankjewel tegen mijn 3 lieve hulpen Hinke, Anna en Kes. Zonder jullie had ik het niet kunnen doen.

Handwerkbeurs Zwolle 2011c

5 Responses to "Handwerkbeurs Zwolle 2011"

 • Desiree schreef:

  wat een leuke dingetjes heb je weer gescoord zeg, zo gaaf! En leuk dat je zoveel reacties krijgt op je patronen, hoop voor je dat er weer wat uitkomt!

 • Corrie schreef:

  Op de “feedslijst” zag ik op de valreep dat er bij jou nog een nieuw logje was en ik dacht: “zou het over de handwerkbeurs gaan?” Jawel, raak, wat een prachtige spullen heb je gekocht, het borduurwerk linksonder vangt mijn blik vooral, prachtig. Maar wat een gewéldig fijn nieuws dat je patronen zelfs in het buitenland verkocht gaan worden. Ik zou er nooit bij nagedacht hebben dat ook dat een mooi gevolg van een handwerkbeurs zou kunnen zijn, maar dat is het natuurlijk wel en zeker als je consequent zoveel moois ontwerpt als jij doet!
  Geniet ervan Janet!

 • Piets schreef:

  Mooie “buit” heb je gehaald van de Handwerkbeurs. Dat hartjesborduurwerk is prachtig. Fijn voor je dat je nu ook de “wijde wereld” ingaat. Heel veel sukses daarmee.

 • mariska eyck schreef:

  Wat een mooie dingen!
  Groeten,

  Mariska

 • Elza schreef:

  Wat mooi spul heb je gekocht en beroemd word je zo wel straks over de hele wereld.
  Succes hoor en groetjes ELza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.