Maart

NenneDesign Holland

De beurs is weer achter de rug en nu komt de tijd van uitzoeken en opruimen, maar dat doe ik lekker rustig aan, heb even wat tijd nodig om bij te komen.
Maar verder gaat natuurlijk alles door, zo ook de maandaanbieding en de freebee voor maart.
Voor de maandaanbieding had ik in eerste instantie het patroon “White Rose” bedacht en had de nieuwsbrief al verstuurd. Vandaag zag ik ineens dat dat patroon vorig jaar oktober ook al aanbieding was geweest, dus vandaag heb ik het veranderd. Het is nu “Holland” geworden, deze maand te koop voor maar € 3,95! Ook hierbij is de stof weer los verkrijgbaar.

Freebee Art Deco vrouw 3 geb

Natuurlijk ook weer een verloting van deze aanbieding. Als je kans wil maken reageer dan op dit berichtje door een reactie achter te laten. Iedereen kan meedoen tot dinsdagavond 8 maart, woensdag maak ik de winnaar bekend.

De freebee is het laatste deel van Art Deco Dame 3, dus dat patroontje is compleet. Volgende maand is de freebee het eerste deeltje van een nieuw kinderliedje.

De voorraad van het nieuwe patroon “Every House” is aangevuld en het is nu via de webwinkel te bestellen. Het garen laat nog even op zich wachten, maar is binnenkort bij het patroon te bestellen.
De verloting van dat patroon is na deze verloting, dus hou mijn weblog in de gaten.

Mijn avonturen en aankopen op de beurs in Zwolle hou je nog even van me tegoed!

NenneDesign Every House

comments: 18 »

18 Responses to "Maart"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.