Handwerkbeurs deel 3

Met regelmaat denk ik weer even aan de handwerkbeurs en schieten me weer veel bijzondere dingen te binnen. Maar het meest bijzondere vond ik denk ik wel de wat oudere meneer die me opzocht. Het gesprek begon een beetje ingewikkeld omdat hij dacht dat ik een atelier in Rotterdam had en ik vond het ook al vreemd dat ik nog nooit van een borduuratelier in Rotterdam had gehoord die ook Nenne in hun naam hadden. Maar toen hij zei dat het ging om een mevrouw met MS kon het toch eigenlijk niet meer missen. Hij vertelde dat zijn vrouw MS had en zoals ik het begreep was ze overleden.

Handwerkbeurs_2007_03

Het was volgens mij op zaterdag dat hij naar de beurs kwam en het was vrij druk, dus veel tijd om met hem te praten had ik jammer genoeg niet. Hij liep weg en drukte me nog op het hart dat ik het wel rustig aan moest doen, erg lief. Ik heb wel zo nu en dan nog gekeken of ik hem ergens zag, maar nee….

Ik weet ook niet precies waarom hij kwam en of hij zelf ook handwerkt of dat hij speciaal voor mij kwam en dat zou ik toch eigenlijk wel heel graag willen weten. En misschien nog eens met hem verder praten, per mail ofzo.

Dus lieve meneer van de handwerkbeurs, ik weet dat u op mijn site bent geweest maar ik weet niet of u mijn weblog ook leest, maar als u dit leest dan weet u wel dat ik u bedoel. Ik zou het dan erg leuk vinden als u me een mailtje stuurt. Hopelijk lukt het zo.

comments: 0 »
februari 21, 2007 under Beurzen, Borduren, Gezondheid, Handwerken, NenneDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.