Crazy Quilt

Crazy_quilt

Een paar weken geleden heb ik via internet “Crazy Quilt” ontdekt en werd er meteen verliefd op. Het is ontzettend leuk om te doen en je kunt er van alles voor gebruiken. Met kleine restjes stof, garen, kant, kraaltjes of wat je dan ook maar hebt liggen, kom je een heel eind. Ik ben zelf wat aan het experimenteren met flanel met kleine borduurtjes er tussen.

Ik heb eerst de langwerpige vorm uit een stukje vilt geknipt en ben daar de lapjes op gaan naaien. En daarna komt het leuke werk van de naden versieren met vanalles en nog wat. Ben er helemaal weg van en ik hoop dan ook binnenkort weer tijd te hebben om er lekker mee verder te gaan!

comments: 1 »
februari 22, 2007 under Borduren, Handwerken, Quilten

One Response to "Crazy Quilt"

 • Joke schreef:

  Hai Janet,
  Leuk werk is dat he? Je kunt er zoveel mee doen.
  Al een beetje bijgekomen van de handwerkbeurs? Ik vind het aan de ene kant altijd erg vermoeiend maar aan de andere kant krijg je er ook veel energie voor terug. Hoop dat het jou ook zo gaat. Het was leuk je te ontmoeten!
  Groeten Joke

  ******************************************

  Hoi Joke,

  De handwerbeurs was voor mij ook wel erg vermoeiend maar ik had het er graag voor over. En wat jij ook al zegt je krijgt er ook weer energie van en veel zin om van alles te gaan maken. Ik vond het ook erg leuk om jou te ontmoeten en vond je stand ook helemaal mooi!

  Hopelijk tot een volgende keer.
  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.