Handwerkbeurs deel 4

Stofjes_handwerkbeurs

Op de foto zie je de lapjes stof die ik op de handwerkbeurs heb gekocht. Door het opruimen en uitzoeken na de handwerkbeurs, was ik helemaal mijn eigen aankopen vergeten. Gister ben ik er even lekker mee gaan zitten, alles bekijken en bevoelen, sommige lapjes zijn een soort flannel.

Het onderste stapeltje rechts ga ik gebruiken voor het afwerken van mijn nieuwe ontwerpjes, de rest wil ik gaan gebruiken voor een meer antieke Crazy Quilt, eens kijken hoe dat wordt.

comments: 1 »
februari 23, 2007 under Handwerken, Quilten

One Response to "Handwerkbeurs deel 4"

 • Francisca R. schreef:

  Mooie lapjes heb je gekocht en nog mooier komen ze uit in de kist. Leuk dat je de crazy hebt ontdekt, het is hardstikke leuk werk, zonder grenzen aan de mogelijkheden. Kan het zijn dat ik de blauwtjes al heb gezien…….?

  *******************************************

  Hoi Francisca,

  Ik kijk ook regelmatig even in het kistje, het blijft mooi al die stofjes.
  Heb nu nog even wat anders te doen en dan wil ik ook heel graag weer verder met Crazy Quilt.
  Het kan kloppen dat je de blauwtjes hebt gezien, nu verder met de andere kleurtjes.

  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.