Handwerkbeurs deel 2

Ik was ook wel nieuwsgierig naar welke patronen er het meest verkocht zijn, dus ik heb de balans even opgemaakt. En hier volgt de top 3:

Koffie_thee_1

Op 1 …. Koffie en Thee

Paas_haas_1

Op 2 …. De Paashaas

Sinterklaas_1

En op 3 …. Sinterklaas

Maar ook de andere patronen zijn veel verkocht. Ik hoorde later van standhouders die de stoffen en garens verkopen die ik gebruik, en waar ik dus de mensen die mijn patronen kochten ook naar verwees, dat er ook een aantal mensen andere kleuren en soorten garen uitzochten dan die in het origineel gebruikt worden.
Erg leuk dat mensen hun eigen idee in een patroon stoppen en ik ben dan ook er benieuwd naar hoe het eindresultaat er dan uit gaat zien. Dus als de mensen die mijn patronen borduren en er een eigen draai aan geven mij daarvan een foto zouden kunnen mailen dan zou ik dat erg leuk vinden!

comments: 0 »
februari 20, 2007 under Beurzen, Borduren, Handwerken, NenneDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.