Handwerkbeurs

Handwerkbeurs_2007_01
Wat een geweldige handwerkbeurs, ik ben er nog steeds van onder de indruk. Ontzettend leuke reacties, hele aardige mensen en ook de mede standhouders waren allemaal heel erg gezellig. Ik heb ontzettend genoten en het was ook erg leuk om eens wat gezichten bij namen te kunnen zien.

Nu druk bezig met opruimen, uitzoeken en de achterstallige was, maar ik schrijf deze week vast nog wel meer over de beurs. In ieder geval alle bezoekers, standhouders en natuurlijk de organisatie, ontzettend bedankt voor deze fantastische ervaring!

En voor de mensen die zich afvroegen wie van de twee ik was, ik was degene met het donkere haar. De blonde was mijn lieve vriendin, en steun voor de hele beurs, Esther!

Handwerkbeurs_2007_02

comments: 6 »
februari 19, 2007 under Beurzen, Handwerken, NenneDesign

6 Responses to "Handwerkbeurs"

 • Francisca R. schreef:

  Hallo Janet en Esther!
  Het was leuk kennis met jullie te maken en jullie in het echie te zien! De stand was prachtig!
  Ik hoop dat je nu lekker kunt uitrusten en wij genieten van onze patroontjes!

  ******************************************
  Hallo Francisca,

  Ook erg leuk om jou eens in het echt te ontmoeten. En natuurlijk bedankt voor je compliment voor de stand. Het is toch aardig geworden wat we in het hoofd hadden.
  Vandaag druk aan het opruimen geweest dus vanaf morgen komt hopelijk de rust. Esther heeft ook nog een paar daagjes vrij voor ze weer aan het werk moet. Wij hebben allebei ook ontzettend genoten.
  Veel plezier met de patroontjes en misschien tot ziens op een volgende beurs!

  Groetjes Janet

 • Mirjam schreef:

  Hoi Janet,

  Ook ik vond het erg leuk om je te zien. De eerste keer handwerkbeurzen is erg goed bevallen dus mocht jij er vaker gaan staan dan zul je mij ongetwijfeld weer zien!

  Groetjes,
  Mirjam

  ******************************************

  Hallo Mirjam,

  Je was er mooi optijd bij en was de eerste die ik voorbij zag komen met een witte zakdoek aan je tas. Leuk idee om elkaar zo te kunnen herkennen, maar het werkte geloof ik niet helemaal
  Volgend jaar hopelijk weer in Zwolle dus misschien voor dan Tot Ziens!

  Groetjes Janet

 • Gert van Raalten schreef:

  Hallo Janet,

  Ook ik vond het erg leuk om je eens in levende lijve te zien/spreken. En zoals ik je al vertelde, vind ik het altijd erg leuk om patronen, die ik van een plaatje van internet ken, in het echt op zo’n beurs te zien. Ik hoop dan ook dat jij de smaak te pakken hebt van het staan op dit soort beurzen, dan zal ik je vast de volgende keer weer zien in Den Bosch en/of Zwolle.

  Groet,

  Gert

  ******************************************

  Hallo Gert,

  Ik was blij om ook eens een man te ontmoeten die borduurt en het was erg leuk om met je te praten over van alles en nog wat. En ik heb erg de smaak te pakken van de beurzen dus volgend jaar absoluut weer in Zwolle. Den Bosch denken we nog over …
  Ik hou je site en vooral het Blackwork ABC in de gaten!

  Groetjes Janet

 • Mirjam schreef:

  Wat leuk dat Gert er ook was! Ik ken hem persoonlijk niet maar zijn site wel. Daar staan ontzettend mooie dingen tussen!
  Overigens heb ik altijd gedacht dat het een vrouw was, ik heb gewoon nooit goed de naam gelezen….

  Groetjes,
  Mirjam

 • Mirjam schreef:

  Wat leuk dat Gert er ook was! Ik ken hem persoonlijk niet maar zijn site wel. Daar staan ontzettend mooie dingen tussen!
  Overigens heb ik altijd gedacht dat het een vrouw was, ik heb gewoon nooit goed de naam gelezen….

  Groetjes,
  Mirjam

 • Marion schreef:

  Hallo Janet

  Wat fijn dat je de beurs leuk hebt gevonden. Ik vind het nog steeds heel jammer dat ik niet kon komen maar de gezondheid liet het nog niet toe.
  Wat ik ook leuk vind is dat jullie kennis hebben gemaakt met Gert. Ik ken Gert al jaren omdat hij heel vaak bij de Vlijt komt.
  Het is een hele aardige man die inmiddels heel veel van borduren weet. Zijn site vind ik geweldig.
  Deze dagen is er in Nieuwegein de hobbysalon. Morgen ga ik daar op mijn gemak een kijkje nemen. Woon er niet zo ver vandaan dus ga ik het proberen. Heerlijk weer borduurtjes kijken.
  Dag Janet wie weet tot volgend jaar in Zwolle.
  Heel veel groetjes van Marion

  ******************************************

  Hallo Marion,

  Ja jammer dat je niet kon komen, maar er komen er nog meer!
  Ik vond het erg leuk om met Gert kennis te maken, ook ik kende z’n website al en was er ook helemaal weg van. Om dan eens met hem te praten is wel erg leuk.
  Ik wens je veel plezier op de hobbysalon en misschien tot een andere keer.

  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.