Friend connect

Ik moet helaas vaarwel zeggen tegen Google Friend connect. Het was me al opgevallen dat het veld in de rechterkolom wel erg wit was geworden en dat ik al mijn volgers miste. Ik had eerste het idee dat het aan een update van mijn weblog lag. Maar het blijkt dat Google Friend connect gestopt is, alleen de mensen met een Blogger (google) weblog kunnen er nog gebruik van maken. Ik zou nu een Google + pagina aan moeten maken ….

Maar dat ga ik niet doen, ik vind het triest dat Google zo selectief te werk gaat en je aan alle kanten aan hun probeert te binden, ik ben er wel een beetje klaar mee.
Ik vind het erg jammer dat jullie me hiermee niet meer kunnen volgen, maar je kunt het nog steeds wel doen door op het RSS icoontje te klikken, bovenaan in de linker kolom. Je kunt daar bijvoorbeeld je e-mailadres invullen en krijgt dan een mailtje zodra er een nieuw berichtje op mijn weblog staat.

 

comments: 1 »
maart 20, 2012 under Algemeen

One Response to "Friend connect"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.