Biocake en kleintjes

Gister heb ik, om de lente te vieren, een heerlijke cake gebakken met alleen maar biologische ingrediënten. Ik vind het heerlijk om zoveel mogelijk biologisch te koken en natuurlijk ook te bakken, al doe ik dat heel weinig, het bakken dan. Koken doe ik wel met regelmaat en wat smaakt het eten een stuk lekkerder zonder al die toegevoegde rotzooi. Al een aantal jaren doe ik dat nu en mijn gezondheid heeft er zeker baat bij, waar ik de E nummers kan vermijden doe ik het zeker! En de cake is zo lekker, hij moet bijna achter slot en grendel.

De laatste tijd ben ik wat aan het prutsen met kleintjes (kleine patroontjes). Ik vind het zelf altijd erg leuk om een klein borduurwerkje te maken voor iemand die iets te vieren heeft, nieuwe baby, nieuw huis, jubileum of als bedankje. Zelfs met lijstje erom kun je versturen en het is toch erg leuk om zoiets in de brievenbus te vinden. Links zie je een kleintje wat je kunt gebruiken voor bijv. een bruiloft, een jubileum of een nieuw huis. Rechts is een klein hartje met “I love to Quilt“, leuk voor een quiltvriendin of voor jezelf natuurlijk. Er zijn nog 2 andere I Love To … hartjes, “I Love To Sew” en “I Love to Stitch“, waar weer andere knoopjes op zitten.

Ik wil een aantal kleintjes op één patroon zetten, maar ook wil ik eigenlijk pakketjes maken van een paar losse patroontjes. Pakketjes zijn dan incl. stof, garen, knoopje (als dat gebruikt wordt) en ook een lijstje. Even om je een idee te geven, de langwerpige lijstjes zijn 12cm hoog en 10cm breed, De ruimte voor het borduurwerkje is 8cm bij 5cm. Het hartje is 13cm hoog en 11cm breed en daarbij is de ruimte voor het borduurwerkje ongeveer 7cm bij 7cm.

Eigenlijk geen idee of jullie dat ook leuk vinden, zo’n compleet pakketje mét lijstje. Ben benieuwd naar jullie reacties.

7 Responses to "Biocake en kleintjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.