Franse dametjes

Franse_dametjes

Hier staan ze dan, mijn dametjes uit Frankrijk of eigenlijk komen ze nu uit Belgiƫ.

Via een tip kwam ik op internet bij deze garenklosjes terecht. Ik weet er heel weinig van, want ook de verkoopster kon me niet veel wijzer maken dan dat ze een jaar of 40 oud zouden moeten zijn. Op de klosjes zelf staat dat ze in Frankrijk zijn gemaakt door “Sartel”. Het garen wat erop heeft gezeten heet “Ariane” en de serie heet “Images de France” en dat zal dan wel te maken hebben met de dames hoofdjes.

Het is een beetje een tussen “kunst en kitsch” situatie, maar ik kon ze toch niet weerstaan. Mocht iemand toevallig wat meer info hebben over de dametjes dan hoor ik graag!

Franse_dametjes_2

comments: 2 »

2 Responses to "Franse dametjes"

  • Mien B schreef:

    Prachtig vind ik ze,geen wonder dat je ze niet kon weerstaan !!!!

  • Corrie schreef:

    Aaaaaah wat mooi, die fijne snoetjes ne die kleur! Dit heb ik nog nooit eerder ergens gezien. Wat heb je je weer heerlijk laten gaan door ze te kopen, helemaal goed.Genieten van zoiets moois iedere keer als je het in je handen houdt of er alleen al naar kijkt. Hier ga je heel veel plezier van hebben, je kunt ze gebruiken bij mooie foto’s van je ontwerpen….ja hoor, ik sla weer op hol. Sorry, ik bemoei me er ook nog nog mee waarvoor je ze zou kunnen gebruiken. Maar enthousiast ben ik, da’s duidelijk :- ))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.