HotseKnotsen 2

Hotseknotsen_2_1

Er waren mensen die nieuwsgierig waren naar hoe de HotseKnotsen uit de HotseKnotseBoom van mijn vader er nu eigenlijk uitzien. Hij heeft er een paar geplukt en dit is de oogst van deze week. Als je meer informatie wilt over de HotseKnotsen kun je altijd even via zijn site contact met hem opnemen en misschien op zijn site nog een stukje lezen over Sneek of één van zijn avonturen.

comments: 1 »
juli 18, 2007 under Familie en vrienden

One Response to "HotseKnotsen 2"

  • Corrie schreef:

    Janet wat leuk zijn ze, ik ben meteen even naar de site van je vader gegaan en heb genoten van alles wat ik zag en las. Prachtige foto’s van Terschelling ook. Zo’n zin om daar weer te zijn. Een hele tijd geleden be ik al eens op zijn site geweest via de jouwe. Jij had toen net nieuwe ontwerpjes gemaakt voor je handwerkmapjes en zo en schreef toen ergens (dacht ik tenminste) dat je nog niet precies wist hoe je die zou verwerken. Ik was toen net begonnen met cartonnage en opperde om er met cartonnage iets mee te doen. Later zag ik wat je allemaal maakte en ontwierp en geneerde me suf, dat ik zo aanmatigend een advies had denken te geven. Nu kan ik er ook weer om lachen hoor, maar had er echt even last van. Ja, ik ben een rare, ik weet het! (bloos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.