Nog ééntje!

Naaidoos_4

En daar was er weer één! Deze keer een echte oud Hollandse kindernaaidoos.
De verkoopster, Tiny, deed hem met pijn in haar hart weg. Ze had hem een beetje weemoedig naar het postkantoor gebracht, want ze had hem als klein meisje van Sinterklaas gekregen. Maar aangezien ze nu moest opruimen, moest er toch één en ander weg.
Ik heb haar verzekerd dat ie bij mij een goed plekje krijgt en “te pronk” komt te staan en ik hoop dat dat de pijn een beetje heeft verzacht.

4 Responses to "Nog ééntje!"

 • MaRia schreef:

  Janet, de verkoopster kan gerust zijn, ik weet wel zeker dat het doosje bij jou in heel goede handen is. Mooi, het vorige kistje ook!

 • corrie schreef:

  Janet, deze komt me wel heel erg bekend voor en als ik iets weg zou moeten doen, dan zeker dit doosje niet nog lieve mijn senseo-apparaat of zo (en daar ben ik wel erg verot op, dus dat zegt wel wat). Maar bij jou helemaal geliefd en op de beste plek. Wat zijn we toch rijk met dit alles.

 • Joke schreef:

  Ik kan me voorstellen dat Tiny het jammer vond om dit weg te doen maar ik weet zeker dat het nu ook goed terecht is. Geef het maar een speciaal plekje.

 • Ik snap niet dat iemand het weg doet, zoveel ruimte neemt ’t toch niet in beslag?
  Maar jij boft er in ieder geval enorm mee! :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.