Eindelijk ….

…. eindelijk kan ik laten zien waar ik de afgelopen 3 weken heel druk mee bezig ben geweest (klik op de foto’s voor een vergroting). Ik kon het niet eerder laten zien omdat het cadeaus waren voor 2 lieve vriendinnen, de 1 werd 40, de ander 50.
Ik zat al een tijd te denken over wat ik zou gaan maken voor mijn vriendin Peen, degene die 50 werd. Ze is zelf heel creatief en maakt altijd de mooiste dingen als cadeau voor anderen, ik wilde, nu ze 50 werd, iets moois voor haar maken.
Pas 3 weken geleden bedacht ik dat het een beetje retro granny plaid moest worden, maar dan niet in bruin/oranje/groen de kleuren uit die tijd, maar in iets rustigere tinten.
Nu haak ik ook niet heel veel dus het koste even tijd om er weer in te komen, maar toen ik los was, wat was het toen leuk! Ik ben echt met heel veel plezier, liefde en een paar blaren, bezig geweest. Zelfs in de auto naar Frankrijk en terug en in het huisje in Pfaffenbronn heerlijk bij de haard.
Hij is helemaal van katoen en is ongeveer 110cm x 200cm. Op de achterkant heb ik een geborduurd labeltje genaaid.Voor Naomi, die 40 werd, natuurlijk ook een hele prestatie, maakte ik dit kussentje. Het idee kreeg ik in Pfaffenbronn toen Nienke (de borduurvrouw) mij de kussentjes liet zien van Atelier steekjes & kruisjes. Ik heb er mijn eigen draai en eigen ontwerpjes aan gegeven en zie hier het resultaat. De linnen stofjes kocht ik al eens eerder in Frankrijk en ook het ric rac bandje is Frans. Ik heb het met kleine Franse knoopjes vastgezet. Op de achterkant zie je een oud initialenbandje uit mijn eigen verzameling. Ze vond hem erg mooi alleen hield ze wel steeds haar duim op het cijfer 40

Om dan alle cadeautjes nu maar achter de rug te hebben (ook al mag het van mij nog heel lang door gaan, ik ben gek op cadeautjes geven en krijgen natuurlijk!) hier nog de andere cadeautjes die ik meenam uit Frankrijk, allemaal handwerk. Links 3 mooie harten van gips, die gingen naar Naomi. En rechts een mini hartje van koek, heel schattig en een mooi schaaltje ook weer met hartjes. Dit was voor mijn moeder.

Gister 2 gezellige feestjes gehad, dus je kunt misschien wel begrijpen dat ik nu even bij moet komen ….

comments: 1 »

One Response to "Eindelijk …."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.