Nog steeds een beetje jarig ….

Ik voel me nog steeds een beetje jarig, ook al is het toch alweer bijna een maand geleden. Gister mocht ik n.l. nog een tochtje maken naar Eelde met mijn lieve buuvvriendin Anna.
We gingen heerlijk naar een grote vlooienmarkt! Blijer kun je mij al bijna niet maken!

Eerst maar even laten zien wat ik allemaal voor moois op de kop heb getikt.

Natuurlijk boeken, mooie oude boeken. Van voor naar achteren:

  • “Liedjes wijzen en prentjes” van W.L & J. Brusse. Beetje lugubere versjes staan erin, over dronkenlappen die aan delirium sterven, of een meisje wat te lelijk is voor een vrijer en ten einde raad het water in loopt ….
  • Een deeltje uit de “Wonderreizen” van Jules Verne
  • “Carmina” oud boek uit 1924 met mooie gedichten van P.C. Boutens
  • “Streken en avonturen van Tom Sawyer” door Mark Twain uit 1908, met een mooie Art Deco kaft

Naast de boeken zie je een theepot op een theelichtje, linksonder een theepot met melkkannetje en suikerpotje en rechtsonder nog een vaasje . Het is allemaal van “Bavaria”. Ik verzamel wit servies en heel vaak kom je dan “Bavaria” servies tegen. Allemaal erg mooi en zo heb ik in de loop der tijd al heel wat van verschillende serviezen bij elkaar verzameld. Van de theepot had ik al een koffiepot ( ooit van buurvriendin Anna gekregen, toen ik weer eens zonder theepot zat, omdat ik ze nog wel eens kapot wil tikken …) En van het theestelletje had ik al 2 kopjes. Ik zal later nog eens een logje schrijven over mijn witte servies verzameling.

Ook vond ik nog 3 mooie blikjes, eentje alvast voor Kerst, een mooi oudje van AH en een talkpoeder busje voor op de badkamer.

Maar daarmee is het verhaal nog niet af. Ik kreeg ook nog een mooi Cadeau van Anna. Een prachtige klosjes houder in nog heel goede staat, mooi hè! Dankjewel Anna voor de gezellige dag en het mooie cadeau, we gaan snel weer op pad!

En afgelopen week kreeg ik ook nog een verjaardagscadeau van mijn lieve vriendin Esther, een geweldig boek waar ik ook helemaal blij mee ben! Bedankt Es, we zien elkaar snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.