Dromertjes

NenneDesign Haakpatroon Dromertjes

Alle ledematen uit mijn werkmandje (die ik hier liet zien) zijn afgelopen weekend veranderd in 2 kleine Dromertjes.
Alles zit in elkaar, geen kopspeld meer te bekennen en nu is het tijd om het patroon in elkaar te zetten en dat is nog best wel moeilijk en veel werk. Je haakt het patroon bijna weer opnieuw.

Ik probeer alles zo duidelijk mogelijk te beschrijven en zoveel mogelijk foto’s van moeilijke stukjes erbij te doen. Maar natuurlijk kan ik iets vergeten of niet helemaal duidelijk zijn, niets menselijks is mij vreemd :). Dus mocht je iets tegenkomen in het patroon wat niet helemaal duidelijk is of niet helemaal klopt dan zou ik er erg blij mee zijn dat van je te horen.

Het voorbeeld op het patroon is het Dromertje in het grijs met een klein bruin beertje, maar ik vond het leuk om ook nog een ander kleurtje te maken en dat is blauw geworden. En het blauwe Dromertje heeft een groen beertje, net als ik vroeger had!

Beerie Brom

One Response to "Dromertjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.