Deurschildjes vervolg

Nu moet ik ook nog even terugkomen op de deurschildjes die ik hier al liet zien. De Franse versie heb ik exclusief ontworpen voor Broderie au fil du temps, de winkel in Frankrijk waar ik het al een paar keer over gehad heb. Deze patroontjes zijn straks dus ook alleen in hun winkel in Strasbourg en via hun website te koop. Ik heb de voorbeeldjes vorige week meegenomen naar Frankrijk om ze aan Paula en Claudine te laten zien en gelukkig waren ze heel enthousiast. Jammer genoeg had ik geen tijd meer gehad om de patronen te maken, anders hadden ze meteen in het standje kunnen hangen.
De Engelse versie is straks wel gewoon verkrijgbaar. Maar eerst moet ik nog heel hard aan het werk om alle patronen klaar te krijgen.

Ik nam ook nog een ander patroontje mee naar Frankrijk “Welcome – Bienvenue“, dit is straks in de Engelse en Franse versie wel gewoon overal verkrijgbaar, ze zitten dan samen in 1 patroon. Dus je kunt zelf kiezen in welke taal je het wilt borduren. Ook dit viel gelukkig heel erg in de smaak, ook bij de klanten die op de beurs alvast een Sneak preview kregen.

comments: 1 »
november 9, 2011 under Beurzen, Borduren, Handwerken, NenneDesign

One Response to "Deurschildjes vervolg"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.