Blikjes

Blikken_potjes_1_1

In één van de kringloopwinkels kwam ik ook dit blikje tegen. Er stonden er 3. De blikjes vond ik hartstikke leuk, het lijkt wat op aluminium, maar de knopjes ….
Maar ik zag wel mogelijkheden en heb ze natuurlijk meegenomen. Bij Karwei een paar witte knopjes gekocht en zie hier het resultaat.

Blikken_potjes_2

comments: 3 »
augustus 24, 2007 under Blikken, Huis en Tuin, Kringloop, Op e strun, Verzameling

3 Responses to "Blikjes"

 • Ilse schreef:

  Ha, ha, je hebt ze helemaal opgepimpt! Leuk hoor. Jammer dat ik zo ver bij je vandaan woon, anders was ik een keertje bij je komen spieken…..Volgens mij heb je een heel leuk huis!

  Groetjes van Ilse

  ******************************************

  Een heel leuk huis wat nog niet helemaal af is, jammer genoeg. Maar mocht het ooit zover komen, wie weet hou ik dan nog wel eens open huis!

 • Corrie schreef:

  Je was dus bij één van de kringloopwinkels, wat een heerlijk dagje snuffelen zal dat geweest zijn. Dat vind ik ook altijd een topdag, achter elkaar drie of vier goede kringloopwinkels afstruinen. Ik heb nog nooit zulke blikjes gezie en ook niet nieuw, ze zijn helemaal leuk zo!

  ******************************************

  We hebben hier in Sneek tegenwoordig 3 kringloopwinkels en meestal maak ik dan een ritje langs alle 3. En ik kom er eigenlijk nooit met lege handen weg.

 • jose schreef:

  Wat zijn ze leuk zo heel wat anders nu. MOOI!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.