Tuin bij de Wildernis

Tuinbijdewildernis1_3

Gister even lekker erop uit geweest en wel naar “Tuin bij de Wildernis” in Sondel (Gaasterland). Vorig jaar zijn we er ook geweest en het was absoluut voor herhaling vatbaar.

Tuinbijdewildernis2_2

Tuinbijdewildernis3

De tuin op zichzelf is al heel mooi en als er dan ook nog leuke standjes staan met allemaal mooie en lekkere dingen, dan is dat voor mij de perfecte combinatie. We hebben er dan ook heerlijk een paar uurtjes rondgelopen en natuurlijk mocht daarbij een echt boerenijsje niet ontbreken.

Nog iets gekocht? Ja natuurlijk! Een mooie glazen plafonniƩre voor op mijn kamer!

Tuinbijdewildernis_lamp_2

comments: 3 »
augustus 27, 2007 under Eropuit, Huis en Tuin

3 Responses to "Tuin bij de Wildernis"

 • Dees schreef:

  Lieve Janet, Ik ben Friesland opgegroeid, en ging altijd op schoolreis naar Gaasterland. Het is prachtig! Dit vooral want ik ben dol op garden fairs. Mooie plafonniére! Liefs Dees

  ******************************************

  Hé wat leuk, waar in Friesland ben je opgegroeid? Gaasterland is zeker erg mooi. Er is ook een hele mooie Teatertxc3xban waar ze ook regelmatig fairs hebben. Volgend jaar sta ik er hopelijk zelf met een standje!

 • Les schreef:

  Hoi Janet! Wat een leuke dag zeg! Ook inderdaad een hele mooie plek voor een fair! Mijn moeder nam ons ook altijd mee naar de Home and Garden fair! Mooie plafonniére ook, staat vast mooi in je kamer!! Groetjes Les

  ******************************************

  Ja, het was een heel gezellige fair en het weer zat ook nog mee. De lamp staat heel mooi en geeft ook nog gezellig licht!

 • Corrie schreef:

  Janet, wat een mooie dag hebben jullie gehad en wat een mooi weer erbij, heerlijk voor jullie.
  Een prachtige lamp vind ik dat, ik dacht eerst even dat het een wandlamp was en dat zou ook mooi zijn, maar als plafonniére is het vast een plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.