Allemaal Paashaasjes

Gehaakte Paashaasjes 1a

Allemaal Paashaasjes (patroontje vind je hier) hier in huis, het was een dolle boel! Maar veel zijn er al naar een nieuw, gezellig huis vertrokken.

Hierboven zie je mijn haasjes aan mijn ge├»mproviseerde “Paastak”.

Ook hier heeft nu dan toch eindelijk de griep toegeslagen en ik zit al de hele week met een snotneus, zere keel en een pijnlijk hoofd in huis.
Dus geen puf en/of zin om om een tak te gaan zoeken. Zo moet het maar even dit jaar, ook leuk toch?!

Mijn kleintjes zijn gehaakt met Phildar “Phil Coton 3”, in Blanc en Mercure.

De 2 haasjes hieronder maakte ik voor mijn moeder. Ze zijn iets groter want met dikker garen gehaakt. En wel met Phildar “Aviso” Blanc en Lilas. Aan de achterkant hangt een klein “Made with Love” hartje. Ik kreeg al een foto van mijn moeder gemaild waarop ze gezellig tussen allemaal andere paasspulletjes stonden.

Gehaakte Paashaasjes 1b

En dan nog deze 2 kleine doerakjes, die zijn begin deze week door de postbode opgehaald en naar hun nieuwe huisje gebracht, waar ze met liefde zijn ontvangen.

Ook deze haakte ik met Phildar “Phil Coton 3” in de kleuren Blanc en Lavande en met SMC “Catania” in de kleur 0263. Maar nu met haaknaald nr.2,5 i.p.v. nr.3. Dus werden ze nog weer ietsje kleiner dan mijn eigen kleintjes, die wel met haaknaald nr.3 zijn gehaakt.

Gehaakte Paashaasjes 1c

Tot zover het paashaasjes verhaal, nu maar weer rustig aan en hopen dat de griep snel weer verdwijnt. Gelukkig lukt het me wel weer om mijn haakwerkje op te pakken, want de hoofdpijn is de laatste dagen minder. Ik kon n.l. niet wachten om verder te gaan met mijn nieuwe patroontje, hopelijk kan ik het snel laten zien.

Ik wens jullie allemaal hele fijne paasdagen toe!

Pasen 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.