SAL 2015 XMAS deel 5

Sal 2015 XMAS deel 5

Het nieuwe deeltje van de SAL is een dagje eerder dan gepland. Het kost altijd wat tijd om alles op de sites te krijgen en een nieuwsbrief te versturen en morgen gaat me dat niet lukken. Maar met dit weer is het ook niet erg om een klein borduurtje te kunne maken…..

Een mooie kerstkrans mag met kerst niet op de voordeur ontbreken en daarom natuurlijk ook niet op deze SAL.

Dus hier het PDFje van het mini kerstkransje:

SAL 2015 deel 5

Sal 2015 Ornamentje 5

Het ornamentje is deze keer ook heel simpel. Ik ben in mijn voorraad oude gordijnringen gedoken, heb er 1 een likje witte verf gegeven, borduurtje erachter geplakt, mooi lintje eraan en hij kan zo in de boom!

Mocht dit je allemaal te snel gaan dan is hier het PDFje met de uitleg van ornamentje 5:

SAL 2015 Ornamentje 5

Van Christine uit Frankrijk kreeg ik nog een foto van haar vorderingen van de SAL 2015 XMAS. Het wordt erg mooi Christine en heel erg bedankt voor de foto!

Ik zag dat er nog maar 9 likes op de Facebook site van NenneDesign nodig zijn voor ik weer een patroon mag gaan weggeven. Like je de pagina al, spoor dan je vriendinnen aan het ook te doen want zo maak je zelf ook weer kans op het gratis patroon!

Fijne zondag!

SAL 2015 4 Christine

4 Responses to "SAL 2015 XMAS deel 5"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.