Witte wereld

Witte_wereld_08_a

Volgens mij was het half december toen we wakker werden in een witte wereld. Zo vaak komt dat niet meer voor, dus het is altijd een reden om het fototoestel erbij te pakken.
De foto hierboven is door het raam gemaakt, dus niet helemaal duidelijk, maar het was zo’n indrukwekkend gezicht. De boom valt anders eigenlijk helemaal niet echt op, maar nu was ie zo mooi. Dit is dus wat ik zie als ik op mijn kamer zit.

De foto hieronder is het uitzicht vanuit de slaapkamer. We zitten nog steeds te wachten op een elfstedentocht, want die komt bij ons voor langs, over de Zwette die je op deze foto ziet. We hoeven er bijna ons bed niet voor uit, dus laat de tocht der tochten maar komen!

Witte_wereld_08_b

comments: 1 »
februari 13, 2008 under Huis en Tuin

One Response to "Witte wereld"

  • Corrie schreef:

    Janet, zou dat ooit nog gebeuren, zo’n elfstedentocht? Ik hoop het zo van harte met je mee, dat waren topdagen voor ons gezin! Alles en iedereen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat om de buis geschaard en vantevoren al een enorme pan eten gemaakt, heerlijke dagen waren dat. Ik gun jullie de eerste rang van harte, als ik vanuit onze plaats maar mag meegenieten.

    ******************************************

    Ja heerlijk was dat hé, het gaf altijd zo’n speciaal gevoel. Wij liepen ’s ochtend vroeg al langs het ijs om de eersten voorbij te zien komen. Ik heb zelfs nog eens een jaar staan stempelen!
    Mocht er nog eens één komen (we blijven hopen) dan ben je bij deze uitgenodigd om op ons voeteneinde te komen zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.