Winnaar Paas Haas

De winnaar van de aanbieding van deze maand, de Paas Haas, is geworden: Henny! Van harte gefeliciteerd!

Mail me je adresgegevens en je zit heel binnenkort lekker bij de kachel met je Paas Haas borduurwerkje op schoot!
Binnenkort weer een Give Away, dus hou mijn weblog in de gaten!

Op mijn facebook pagina zie je een foto van het standje van The Stitch Cottage, van afgelopen weekend in Vijfhuizen. Op de tafel zie je 2 witte “kastjes” staan, met daarin mijn Biscornu’s en Floss tags. Ik hoorde van Sandra dat er erg positief gereageerd was op mijn nieuwe patronen, leuk hè! Ze gaan natuurlijk volgend weekend ook mee naar Zwolle, dus daar kun je ze ook in echt gaan zien.

comments: 6 »

6 Responses to "Winnaar Paas Haas"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.