Winnaar!

Naam Janneke

Hierboven zie je natuurlijk al wie de winnaar is van het patroon Sampler Lovely Bunnies, het is Janneke! Van harte gefeliciteerd!

Wil je via Contact even je adresgegevens doorgeven, dan komt het patroon z.s.m. naar je toe.

Voor Janneke heb ik (van een freebee) een klein voorjaars borduurtje gemaakt, mocht je het ook leuk vinden om een keer te borduren dan vind je hieronder een pdf-je met het patroontje en een ABC.

Voorjaar.pdf

De winnares van de vorige Give Away Sampler Blessed House was Margriet.

Ze was heel erg blij met het patroon want ze is bezig met de Letterbak Sal, waaraan veel dames meedoen en erg mooie dingen maken.
(Wil je er meer van zien kijk dan even op de weblog van De Borduurvrouw)

Margriet wilde het patroon daarvoor gaan gebruiken en het over 1 draadje borduren! Aangezien er vrij veel stiksteekjes in het patroon voorkomen, leek me dat een heel gepriegel. En dat was het ook vertelde ze, maar ondanks dat is het resultaat echt heel erg mooi geworden, kijk maar eens naar de foto hieronder. Wil je meer zien van Margriet haar Letterbak, klik dan even hier.

Sampler Blessed House Margriet de Vries

7 Responses to "Winnaar!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.