Website problemen.

Kapot

Sinds gister eind van de middag zijn er problemen met mijn website www.NenneDesign.nl. Het blijkt nu dat de servers van onze provider gehackt zijn ….. Twee servers zijn al weer online, maar met eentje zijn grotere problemen en volgens mij zitten onze websites op die server …. Als je nu naar mijn site wilt gaan, kom je bij een Ad Hendriksen uit. Vast een hele aardige man, die hier ook niks aan kan doen en ook helemaal geen idee heeft dat hij nu veel handwerkende bezoekers krijgt, maar wel erg vervelend.

Hierdoor kan ik dus ook geen mail ontvangen en versturen ….. ik hoop zó dat het snel opgelost is en dat de site nog goed werkt … afwachten maar. In de tussentijd kun je me wel bereiken door op dit berichtje te reageren en zo kan ik je dan ook weer antwoorden.

Ik hoop snel een berichtje te kunnen plaatsen over dat alles weer ok is!

Heel

Het is nu half twee en alles lijkt weer goed te zijn, ik ben niet al teveel kwijt. Mail doet het ook weer, dus winnaars ik hoor graag van jullie!!!

Nu eerst druk bezig om Sinterklaas af te maken, niet Sinterklaas afmaken natuurlijk (!) maar de rest van de cadeautjes, want vanavond is het al zover! Fijne Sinterklaas!

comments: 5 »
december 5, 2008 under NenneDesign

5 Responses to "Website problemen."

 • José schreef:

  Heel veel succes met oplossen en sterkte..

  Ik hoop dat je toch een prettige avond zal hebben.

  Groetjes José

 • Annelies schreef:

  Wat vervelend voor je.
  Ik kon net weer gewoon op je site hoor.

  Prettig weekend.

  ******************************************

  Ben blij dat alles weer goed is, het is toch weer een heel gedoe.
  Nog een prettige zondag!

 • Mirjam5787 schreef:

  Gelukkig dat het weer is opgelost!
  Fijne avond.

  Groetjes,
  Mirjam

  ******************************************

  Ben er ook erg blij om! Fijne zondag nog!

 • Corrie schreef:

  Dat is ook wat zeg! Wat lopen er toch een vreemde mensen rond, wie heeft daar nu lol in, zó kinderachtig vind ik dat! Get a Life denk ik dan! Gelukkig alles weer o.k. inmiddels.

 • Corrie schreef:

  Dat is ook wat zeg! Wat lopen er toch een vreemde mensen rond, wie heeft daar nu lol in, zó kinderachtig vind ik dat! Get a Life denk ik dan! Gelukkig alles weer o.k. inmiddels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.