Sinterklaas

Sinterklaas_2008_1

Vrijdag hebben we, samen met mijn zus, man en kinderen, bij mijn ouders Sinterklaas gevierd. Ook dit jaar had mijn nichtje Isa mijn lootje weer getrokken en ook dit jaar kreeg ik weer mooie cadeaus.

Sinterklaas_2008_1a_2

Mijn eerste cadeaus waren verstopt in een surprise, het was een grote klos met wol er omheen, (wat ik in eerste instantie aanzag voor een krabpaal …..) Het gedicht wat je hiernaast ziet, zat erbij. Je kunt het vergroten door erop te klikken.
In het pakje wat onderop zat, vond ik een mooie nieuwe agenda en toen ik in de paal eh …. klos ging grabbelen kwamen daar nog een koelkastmagneet van Fryslxc3xa2n uit en een mooie boekenlegger met de “J”.
Later kreeg ik nog het mooie boek “Verslaafd aan Chocolade” met allemaal recepten voor de heerlijkste chocolade koekjes, cakejes, taartjes en ga zo maar door. Heerlijk!

Gister nog gezellig met mijn familie uit eten geweest voor de trouwdag van mijn ouders, dus een erg druk maar gezellig weekend.

Alleen gebeurde er ook nog iets vervelends. Onze poes Boefie heeft al heel erg lang last van haar nieren en daarbij ook nog van haar hart en longen, ze krijgt daarvoor ook al heel lang medicijnen. Afgelopen weekend ging het helemaal niet goed met haar, ze kwam haar mandje niet meer uit en eten deed ze al helemaal niet meer. Zondag zijn we met haar naar de dierenarts gegaan en daar is ze nu nog steeds. Na bloedonderzoek zagen ze dat één van de nierwaardes zo hoog was dat het niet eens gemeten kon worden en de andere waarde was ook 8 keer hoger dan normaal. Vanochtend belden ze met dit vervelende nieuws.
Het laatste wat ze nog kunnen doen is proberen om de waardes in de aankomende twee dagen weer naar beneden te krijgen door nog een keer, of vaker, te spoelen. Als dit lukt kan ze misschien nog een half jaartje mee, zo niet dan zal het niet zolang meer duren voor we afscheid moeten nemen van onze Boef. Moeilijk hoor …
Woensdag weet ik meer en ga ik haar als het even kan weer ophalen, zodat ze nog een tijdje, hoe kort of lang dat ook mag zijn, in haar mandje op mijn bureau kan liggen.

comments: 10 »
december 8, 2008 under Cadeautjes, Dieren, Familie en vrienden, Poezen

10 Responses to "Sinterklaas"

 • José schreef:

  Het ene zo gezellig,, en het andere zo vreselijk erg..

  Heel veel sterkte Janet..

  ******************************************

  Dankjewel José, twee uitersten van het leven komen dan even heel dicht bijelkaar.

 • karin schreef:

  Janet,
  Wat erg van je gezelschapsdiertje. Ik hoop dat hij nog opknapt. Ik zou mijn knuffel, die overigens ook altijd bij me ligt, vreselijk missen dus ik begrijp wat je nu doormaakt. Ik zal heel hard duimen!!
  Groet en sterkte,
  Karin.

  ******************************************

  Dankjewel. Gek om nu een leeg mandje naast met te hebben staan, maar gelukkig kruipt de rooie er zo nu en dan even in, om me te steunen denk ik dan maar.

 • joseekool schreef:

  da’s een naar bericht van boefie. ik herinner me nog een foto dat ze in een mandje lag met een andere katachtige. sterkte ermee.

 • Ik duim voor goed nieuws voor Boefie!

  ******************************************

  Dankjewel, ik hoop dat het helpt en dat ze nog even thuis kan komen.

 • els schreef:

  Wat naar van je poes, ik weet wat het is als een dier ziek is.
  Hoop dat het nog een tijdje goed mag gaan Janet.
  Groetjes Els.

  ******************************************

  Ik ook Els, want dit gaat me wat te snel. Vorige week liep ze nog door het huis te draven en nu ineens is ’t mis.

 • Dees schreef:

  ach Janet wat een zorgen he?ik hoop dat alles goed gaat met het lieve diertje en stuur je heel veel knuffels vanaf hier!liefs Dees

  ******************************************

  Dankjewel lieve Dees, jij weet ook wat het is hé. Ik neem zelf één van je knuffels en bewaar de rest voor Boefie!

 • Elza schreef:

  Veel sterkte met je lieve poes, het is altijd een gemis.

 • Carla Meysembourg schreef:

  ook ik wil je even sterkte wensen in deze moeilijke tijd en hoop dat je Boefje nog even mee naar huis kan nemen als is het om afscheid te nemen. Dat is ook belangrijk. Ik ben in gedachte bij je. groetjes Carla uit luxemburg

 • Mirjam5787 schreef:

  Sterkte met Boefie! Ik hoop dat de behandeling aanslaat.

  Mirjam

 • Corrie schreef:

  Inmiddels heb ik in je logje hierboven gelezen dat jullie de lieve Boefie moeten missen voor altijd. Wat erg vind ik dat! Ik weet nog hoe ik dat vroeger vond met onze kat bij mijn ouders. Toch is er ook gezelligheid en feestelijkheid geweest en beide gelegenheden beleef je intens, zo is het leven vaak in wankel evenwicht Janet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.