Voorbereidingen Handwerkbeurs Zwolle

Er is altijd veel te doen voor een beurs. Niet alleen het aanvullen van de voorraad maar ook bedenken hoe je je standje zal gaan inrichten. Vooral als er weer nieuwe patronen bij zijn gekomen, en dat zijn er dit jaar nogal wat, dan moet je weer met veel nieuwe ideeën komen.

Vooral voor patronen die niet in een lijstjes zitten, zoals de nieuwe Biscornu’s en Floss tags, moet je iets bedenken waardoor ze wel opvallen maar niet gestolen worden Ik vind het heel triest dat ik daar rekening mee moet houden, maar we hebben het al vaak meegemaakt dat er patronen verdwenen en zelfs voorbeelden schijnen niet veilig te zijn. Erg jammer dat het zoveel gebeurt op een toch zo gezellige beurs met over het algemeen ontzettend aardige mensen die netjes betalen. Gelukkig wordt er zo nu en dan wel iemand gepakt en dan mogen wij als standhouders onze frustratie daar op botvieren ….. :)  Nee dat gebeurt natuurlijk niet! Al zijn we wel heel blij dat ze de dief in de kraag hebben gevat en wij onze spulletjes weer terug hebben.

Maar genoeg hierover, terug naar de leuke dingen van de beurs en die zijn er héél veel. Op de foto hierboven zie je wat mijn handige vriend heeft gemaakt voor de Biscornu’s en Floss tags. Hij heeft achter een lijstje van Xenos een klein kastje gemaakt, waar ze nu gezellig 2 aan 2 inhangen. Je kunt ze draaien om de achterkant te bekijken en zo komen ze mooier tot hun recht dan als ze ergens op de tafel liggen.

Je kunt de kastjes al eerder bewonderen want aankomend weekend vind je ze in het standje van The Stitch Cottage op de beurs in Vijhuizen. Daarna komen ze snel weer naar huis om het weekend daarna weer mee naar Zwolle te kunnen gaan.

Op het moment ben ik druk bezig met de “kleine geitjes” die ik elk jaar mijn klanten op de beurs als cadeautje meegeef. Het is een foldertje met op de ene kant een verhaaltje over NenneDesign en op de andere kant een gratis patroontje. Als extra “geitje” hangt er nog een klein bedeltje aan. Er zijn verschillende patroontje en bedeltjes dus het is een verrassing welke je krijgt!

comments: 4 »
februari 1, 2012 under Beurzen, Borduren, Cadeautjes, Handwerken, NenneDesign

4 Responses to "Voorbereidingen Handwerkbeurs Zwolle"

 • Simone schreef:

  Ik ken het probleem! Ik weet ook nog niet hoe ik straks alles in m’n stand moet krijgen…. En ik heb een heleboel van die kleine losse voorbeeldjes. Denk je echt dat ze aan “de ketting” moeten? Jij hebt het wel leuk opgelost zo!

  • Nenne schreef:

   Je moet in ieder geval je ogen goed open houden of het met vissersgaren aan je tafel of i.d. vast maken. Weg is weg ….
   Succes met de voorbereidingen!

   Groetjes Janet

 • Gera schreef:

  Mooie oplossing!

  Ik begrijp er totaal niets van. maar het is helaas de werkelijkheid. Maar hoe kan iemand nu plezier aan iets beleven wat niet zijn eigendom is?!?

  groetjes en succes, Gera

 • Piets schreef:

  Het is erg jammer dat zulke dingen gebeuren.
  Je hebt dit mooi opgelost zo in die lijstjes.
  Mooie hebbedingetjes.Ook leuk dat weggeef patroontje.
  Succes met de voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.