Vaderdag schaap

Vaderdag_schaap

Van mijn moeder kreeg ik nog een handdoek van mijn oma, maar nu een blauwe. Meteen schoot het idee door mijn hoofd voor een schaap voor mijn vader, voor vaderdag.
Toen ik hem het andere schaap liet zien, vond ie het idee geloof ik wel erg mooi, aan zijn reactie te merken. Het was natuurlijk ook zijn moeder.

Op het moment zitten mijn ouders lekker vakantie te vieren op Terschelling en dus moest het schaapje meteen een grote reis maken. Met de grote boot over de woelige baren! Erg spannend voor zo’n klein schaapje, maar ik had een mooi veilig doosje voor hem gemaakt, dus hij is goed aangekomen.

Vaderdag_schaap_2

comments: 3 »
juni 19, 2007 under Handwerken, Knuffels en Poppen, Naaien

3 Responses to "Vaderdag schaap"

  • anje schreef:

    Ik herken de handdoeken van vroeger; wij hadden ze in precies dezelfde kleuren…. er is er ook nog een met roze/rode bloemen! Overigens; bij mijn moeder en mij doen ze nog steeds dienst als zgn. harenhanddoek…. om onze haren in te drogen dus, want de tegenwoordige handdoeken zijn veel dikker en drogen veel minder goed af. Zo zie ja maar weer; wie wat bewaart, die heeft wat! Leuke schapen trouwens!

  • Joke schreef:

    Ik kan me voorstellen dat je vader hier heel blij mee is!

  • Dees schreef:

    Oh hij is geweldig!!!!!!!!!Ik ben er echt verliefd op!Goed gedaan zeg!!! Lucky dad!!xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.