The Houses of Hawk Run Hollow deel 6a

The Houses of Hawk Run Hollow 6a

Na alle drukte rond mijn moeder haar 75ste verjaardag ben ik wel erg moe (maar voldaan) en is het hoog tijd om met een borduurwerkje een stukje rust te vinden. Het grote borduurwerk waar nog steeds aan gewerkt wordt is The Houses of Hawk Run Hollow en dan dus nog steeds aan huisje 6, want dat is toch wel veel werk met al het donkerblauw. Maar met het om en om systeem van Liezbeth wat ik hier al vertelde is het toch nog sneller gegaan dan ik gedacht had. Gisteravond heb ik het laatste donkerblauwe steekje, van dit huisje, gezet.

Nog een paar kleine huishoudelijke werkjes doen en dan weer lekker met huis 6 en een audioboek op de bank. Vandaag lijkt het weer toch niet zo geschikt om buiten te gaan zitten, je wilt vanwege de wind ook niet steeds achter je patroon en draadjes aan moeten rennen

The Houses of Hawk Run Hollow 6b

comments: 4 »
juli 6, 2010 under Borduren, Handwerken, Hawk Run Hollow

4 Responses to "The Houses of Hawk Run Hollow deel 6a"

 • willy schreef:

  Jeanet nog van harte gefeliciteerd met je moeder. Dat zal je ook een voldaan gevoel geven als je huisje 6 af hebt. Het zijn wel heel erg veel steekjes blauw maar het wordt echt heel erg mooi.
  Vandaag en gisteren afkoeldagen om even wat in huis te doen, dat blijft hier met die warme dagen toch wel liggen.
  Groetjes

 • willy schreef:

  Ik moest daarnet nog even aan jou denken, of eigenlijk over de laatste zin die je schreef. Tussen de middag zat ik even buiten brood te eten, bord op schoot, kopje soep stond op het tafelkleed. Het was snel gebeurd, één windvlaag, kleedje met kop soep en al op de grond. Gelukkig lag mijn borduurwerkje niet al klaar op tafel.
  Ik moet niet aan de eventuele gevolgen denken. Het was ook nog Kerriesoep!

 • PetraM schreef:

  Gefeliciteerd met je moeder en wat worden je huisjes toch mooi veel plezier met huisje 6.

 • Janet schreef:

  Het is ook zo maar gebeurd met die wind, wat een geluk dat je borduurwerkje er niet lag! Vandaag staat er weer zo’n windje dus pas op je borduurwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.