The Houses of Hawk Run Hollow deel 6

The Houses of Hawk Run Hollow 6

Ondertussen pruts ik ook gewoon verder met huis 6 van Hawk Run Hollow. Maar dit huis is wel even een ander verhaal aangezien ook de hele achtergrond moet worden ingevuld ….zucht …. Maar ik neem Liezbeth haar advies ter harte en borduur na een andere kleur steeds een draadje donkerblauw. En zo schiet het toch nog een beetje op.

Ik wilde ook nog even iedereen bedanken voor alle lieve reacties en mailtjes die ik kreeg naar aanleiding van mijn berichtje van afgelopen zondag. Heel erg hartverwarmend en het heeft zeker geholpen. Ik heb na die tijd nog 1 keer een beetje last gehad en ik heb wel meer last van zenuwprikkels dan anders, maar de pijnscheuten zijn gelukkig niet meer terug gekomen.

Er staat een mooi weer weekend voor de deur, dus genieten maar!

comments: 5 »
mei 21, 2010 under Borduren, Handwerken, Hawk Run Hollow

5 Responses to "The Houses of Hawk Run Hollow deel 6"

 • Petra schreef:

  Nou Janet, dit lijkt me inderdaad veel werk. Maar die tip van Liezbeth is denk ik wel een hele goeie. Het ziet er wel heel mooi uit. Ik ga binnenkort met het vierde huis beginnen. Succes er verder mee.

  Petra

 • PetraM schreef:

  Wat ziet het er weer mooi uit, goede tip zal ik onthouden en gelukkig dat het ietsje beter gaat en je niet meer van die heftige pijnscheuten hebt.

 • Viooltje :o) schreef:

  Ik vond/vind deze juist héérlijk om gedachtenloos de grote vlakken op te vullen LOL (maar ik maak ‘m met dmc dus (zwarte) halve kruisjes heen en terug).
  Alleen wel even opletten bij ’t hekje en de tuin onderdelen.
  ;o)

  “Gekker” werd ik van die extra laag die over het huis heen “moet”.
  Zó onduidelijk aangegeven (hoe, via google zie je allerlei oplossingen) en zal ik wel of zal ik niet?
  (’t huis is zó óók best leuk…)
  dub dub dub (kijk maar op m’n blog, ff scrollen)
  Fijn weekend en veel borduurplezier.
  xe2x99xa5

 • Elisa schreef:

  Het ziet er veel werk uit, maar het heeft ook wel wat. Word erg mooi,
  ik kom hier maar eens vaker kijken. (voeg je even toe aan me lijsje) erg leuk.

 • Jantine Urban schreef:

  Ben al een tijdje niet langsgewipt. De huizen worden prachtig. Ik herinner me van mijn aap-noot-mies lang geleden dat ik mezelf dwong steeds één draadje van de achtergrond te doen voor ik aan een ander stukje ging borduren, dat werkt wel. Geniet er maar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.