Sneekweek

Sneekweek 11

Het zit er (gelukkig) weer op, de Sneekweek. Dat is ook de reden waarom het hier even wat stiller was. Maar na een telefoontje van mijn zorgzame vriendin "of het wel goed met me ging want het was zo stil op mijn weblog" hier toch even een berichtje om te laten weten dat het goed met me gaat, maar dat ik alleen wat moet bijkomen van de drukte ….
Het waren beregezellige dagen met bbq's met lieve vrienden en avondjes lekker door de stad slenteren en hier en daar met bekenden een biertje drinken.

Sneekweek 2011 a Jammer dat het weer niet heel erg mee zat, een aantal keer een dikke bui moeten incasseren. Gelukkig deelden ze op roze maandag schattige roze regencapes uit want het leek wel herfst.
"Ons" Skxfbtsje, De Sneker Pan, doet het weer prima in de wedstrijden. Sneek staat op de eerste plaats in het klassement. Morgen de laatste wedstrijd, hopelijk blijven ze eerste…

Zo, even bijgepraat en nu nog een paar daagjes bijkomen. Volgende week ben ik er weer hoor!
Fijn weekend alvast.

 

comments: 1 »
augustus 11, 2011 under Algemeen

One Response to "Sneekweek"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.