Sneek kampioen!

Skutsjesilen Sneekermeer 2011

Gister leek het er op dat het de hele dag droog zou blijven, dus besloten we de laatste wedstrijd van het Skxfbtsjesilen mee te gaan maken op het starteiland. De start misten we omdat er toch een aardige rij voor het pontje stond. Maar gelukkig had ik mijn net nieuw gekochte mp3 speler mee en die heeft prima radio ontvangst. Zo hoorden we van Klaas Jansma met zijn geweldige commentaar, dat de eerste start vals was, voor de tweede waren we ook net te laat, maar verder hebben we genoten van de mooie wedstrijd en het relaxte sfeertje.
Natuurlijk lag ons fototoestel nog thuis … dus maar weer foto's gemaakt met mijn telefoon. Niet al te duidelijk, maar zo krijg je wel een beeld van de mooie skxfbtsjes en de mooie wolkenluchten.

Sneek lag er in het klassement al prima voor en door weer een prima wedstrijd, 3e deze keer, zijn ze voor de 6de keer kampioen geworden! Stonden wij daar even trots te zijn.

comments: 3 »
augustus 13, 2011 under Algemeen

3 Responses to "Sneek kampioen!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.