Scandinavian Christmas 3

Scandinavian Christmas 3

Blok 3 is ook af! Op de knoopjes en lintjes na natuurlijk. Dit noem ik “mijn brieke blok” aangezien de raampjes en het deurtje een beetje briek op het huisje zitten. (briek zal wel een Fries woord zijn denk ik). De ene keer gaat het appliceren wat beter dan de andere en bij dit blok ging het allemaal wat minder. Ook het hoofd van de wilde engel zit een beetje scheef op haar romp, maar zo past het wel weer mooi bij het brieke huisje. Je moet er toch weer een beetje een mooi verhaal van maken als niet alles gaat zoals je wilt :).

Ik denk niet dat het me gaat lukken om de quilt helemaal af te krijgen voor de kerst, maar onaf mag hij ook aan de muur.

Scandinavian Christmas 3a

comments: 6 »

6 Responses to "Scandinavian Christmas 3"

 • Gea schreef:

  Ik vind dit wel een hele mooie uitvoering van het blok
  Ik ben nu bezig met de folkart christmas bom maar ga ook op zoek naar dit patroon en misschien begin ik hier ook aan maar dan voor volgend jaar

 • jeanet schreef:

  Erg leuk, juist omdat ie “briek” is. (voor mij een nieuw woord!) Dat is nou juist de charme van handwerk; helemaal van jezelf en uniek.

 • marion schreef:

  prachtig………….

 • corrie schreef:

  Ha,ha,ha, het woord briek ken ik niet, maar het geeft wel weer wat jij ervan vindt! Ik zie dat brieke niet want ik heb geen idee hoe het anders bedoeld was, maar wat een plaatje is het en een wilde engel met een briek hoofd lijkt me enig om te ontmoeten, dan steken wij mensen niet zo af!

 • PetraM schreef:

  Maakt niets uit al is ie een beetje briek, ik vind hem prachtig en zo is hij ook helemaal van jouw.

 • theda schreef:

  Briek, een woord om te onthouden, geeft precies aan wat je bedoelt. Leuk he om er een verhaal bij te maken, “als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan” zei mijn papa altijd.
  Trouwens ik ben “glamp” maar dat woord ken ik van Simon Carmiggelt men ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.