Pink Ribbon

Breast cancer angel

Vorig jaar, zo vlak voor de maand van de borstkanker, kreeg ik te horen dat een van mijn liefste vriendinnen borstkanker heeft.
Nu zijn we een jaar verder en heeft ze heel wat te verduren gehad, operaties, chemo, bestraling en al het andere wat er nog bij komt aan vervelende dingen. Maar gelukkig gaat het nu wel heel goed met haar en krabbelt ze langzaam weer tegen de berg op.
Zo is borstkanker, net als bij zoveel anderen, ook in mijn leven gekomen en heb ik van dichtbij mee kunnen maken wat het allemaal met je doet. Ik ben ontzettend blij dat ze er zo goed en sterk doorheen is gekomen en dat ze de toekomst zonnig tegemoet ziet.
We gaan nog heel lang en heel gelukkig leven!

comments: 1 »
oktober 6, 2010 under Familie en vrienden, Gezondheid

One Response to "Pink Ribbon"

  • PetraM schreef:

    Daar ben ik het helemaal mee eens wat goed dat ze dit doen ik hoop dat er ook ooit eens zoiets komt voor longkanker want daardoor ben ik vorig jaar mijn moeder en broertje verloren ze hebben de strijd geleverd maar het heeft jammer genoeg niet mogen baten en ik mis ze nog elke dag. Geweldig te lezen dat het ook goed kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.