Scandinavian Christmas 1

Scandinavian Christmas

Toen ik een tijdje terug op Jookies weblog de nieuwste quilt van Lynette Anderson, Scandinavian Christmas, zag was ik meteen verliefd. Ik kon me natuurlijk niet inhouden en heb me opgegeven voor de BOM club. En wat is het leuk!
Het is een hele mooi combinatie van stitchery, appliceren, patchwork en natuurlijk quilten. Zoals ik al vaker heb gezegd ben ik vreselijk verslaafd geraakt aan appliceren en aan dit blok heb ik dan ook vreselijk veel plezier beleefd!

Scandinavian Christmas 1a

Bij de club zit ook de stof, want die had Joke zo perfect uitgekozen, dat kon ik echt niet beter. En de combinatie van linnen en katoen geeft ook een erg mooi resultaat. Er horen nog band en knoopjes op, maar dat doe ik als alles in elkaar zit.

Ik ben ook wel erg trots op de blokken aan de zijkant, ik heb nog nooit eerder de puntjes zo mooi op elkaar gekregen. Al doende leert men dus wel degelijk.
Blok 2 komt als het goed is deze week en ik kan niet wachten om er mee te beginnen. Hopelijk gaat het allemaal nog lukken voor de kerst!

Scandinavian Christmas 1

9 Responses to "Scandinavian Christmas 1"

 • Ines schreef:

  Hij is ontzettend leuk, ik moet mezelf inhouden, want mijn portemenee begint gaten te krijgen ;-))

  Groetjes
  Ines

 • Gert schreef:

  Het is inderdaad een erg mooie en vrolijke Kerstquilt. En je bent al lekker bezig zie ik. Met dit tempo hangt ‘ie zeker voor de Kerst aan de muur. Veel plezier en succes verder.

 • Petra schreef:

  Hoi Janet, wat leuk. Ik krijg ook elke keer zo’n pakketje van Joke. Ze heeft alles mooi bij elkaar gezocht. Veel plezier met het maken van blok 2.

  groetjes Petra

 • PetraM schreef:

  Wat is ie mooi geworden, het is idd een prachtige quilt vooral de combinatieb van technieken. Veel plezier met blok 2.

 • Berna schreef:

  Hij is zooo leuk maar ik mag niks meer kopen (van mezelf!) dit jaar wat ik toch niet meer af krijg.
  Maar jou gaat het vast lukken om hem af te krijgen.

 • theda schreef:

  Sinds een jaar ga ik naar Joke voor de verrassingsochtenden, leuk, gezellig en voor mij vooral leerzaam!.
  Dan zie ik de kerstquilt steeds in het echt en hoor haar enthousiaste verhalen over het uitzoeken van de stoffen.

  Morgen wordt het koeler, hoor Janet. hier in Rijssen is het bloedje heet (geweest). Ik zit meer binnen dan buiten overdag.

 • elza schreef:

  Hij is geweldig, maar ik moet eerst van mijzelf al de andere werken afmaken.

 • Joke schreef:

  Wat is het mooi Janet! Je hebt er ook zo’n leuke collage van gemaakt. Veel plezier met het maken van deel 2. Bij mij ligt deel 4 op tafel want ik moet jullie wel voor blijven hé?

 • Corrie schreef:

  Oh ik vind hem zó mooi Janet, ik zag net bij Carmen ook al een deel van deze quilt. Heel bijzonder met al die verschillende handwerktechnieken en daardoor natuurlijk enig om te maken. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vader en wat een schattig cadeautje kreeg je én stuurde je hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.