Cadeautjes van en naar Terschelling

Cadeautje pa en ma 10 1

Jeetje wat heeft dit weer me te pakken, ik kan me geen zomer herrineren dat het zó erg was. Gelukkig wordt het nu misschien weer wat beter weer, want dit hou ik niet lang meer vol. Zo, weer even geklaagd over het weer, zoals het hoort

Ik had het nog niet laten zien, maar ook dit jaar kreeg ik van mijn ouders weer een cadeautje van ’t Spinsel, een winkeltje op Terschelling.

Cadeautje pa en ma 10 2

Het is een schattig (as)bakje in de vorm van een vlindertje. Voor de foto even in het groen, maar normaal staat hij naast de bank op een tafeltje en wordt gebruikt voor de afval draadjes van het borduren.
Bedankt voor het mooie cadeautje!

Mijn vader vierde zijn verjaardag dit jaar weer op Terschelling. Als klein cadeautje maakte ik nog deze (geur)kaart en stuurde hem naar Terschelling. Wel in een envelop want ik durfde het toch niet aan hem zo te sturen.

Cadeautje Pa 2010 1a Cadeautje Pa 2010 1b

comments: 2 »

2 Responses to "Cadeautjes van en naar Terschelling"

 • Ines schreef:

  Wat een prachtig bakije en wat heb je een mooie kaart gemaakt, dar was hij vast heel blij mee.

  Groetjes
  Ines

 • Riet schreef:

  Wat een leuke kaart heb je gemaakt, je vader zal er zeker blij mee zijn.
  Enne het weer, voor mij mag het ook wel wat minder. Het lekkerste is om met een mooi boek in de schaduw te zitten.
  Groetjes Riet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.