SAL 2015 XMAS deel 9

Sal 2015 deel 9 midden onder

Na een spannende tijd en een tweede openhartoperatie gaat mijn vader gelukkig nu weer heel langzaam de goede kant op. Hij ligt nog wel steeds in het ziekenhuis aan de antibiotica maar we hopen dat hij met een week of 2 toch naar huis kan.

Ik merk nu ook wel aan mijn eigen gezondheid dat de zorg rond mijn ouders me niet in de kouwe kleren is gaan zitten. Vooral nu alles weer wat rustiger aan het worden is merk ik hoe moe ik eigenlijk ben en veel oude MS klachten komen weer terug. Nu is het dus tijd om weer in mijn patroon van rust en regelmaat te komen zodat ik mijn energiepijl en mijn lijfje weer op orde krijg.

Maar ondanks alle drukte is hier gewoon deel 9 van de SAL 2015!

Het is vast wel duidelijk door mijn vele borduurpatronen met huisjes dat ik dus dol op huisjes ben En helemaal op huisjes in de sneeuw waar ik in gedachten een klein warm houtkacheltje zie branden …. mmmmm….

Hier de pdf van het patroontje:

SAL 2015 deel 9

Sal 2015 Ornamentje 9

Voor het ornamentje ben ik even in mijn kastje met oude knopen gedoken en zie hier het resultaat.

Ook hiervan een pdfje:

SAL 2015 Ornamentje 9

Van Michèle uit Frankrijk kreeg ik nog een foto van haar vorderingen. Merci Michèle!

Heel veel plezier met het een na laatste deeltje van de SAL 2015 en een fijne dag.

Sal 2015 8 Michèle

6 Responses to "SAL 2015 XMAS deel 9"

 • Beerta Bosch schreef:

  Sterkte met je gezondheid en die van je vader! Ingrijpend allemaal.
  Wat leuk die afwerking met die kleine knoopjes. Van de week moest ik weer een knoop aan een overhemd naaien en ik constateerde dat ik een heleboel overhemd knoopjes heb. Ik moet er dus maar eens andere toepassingen voor bedenken. Dank je wel. Hartelijke groeten, Beerta

 • Theda schreef:

  Beterschap met je vader, is allemaal heftig en geen wonder dat jouw lijf daarop reageert!
  T.z.t. stuur ik weer een foto, wordt erg leuk!

 • Corrie schreef:

  Heftig allemaal Janet, maar het lijkt nu de goede kant op te gaan.
  Logisch dat jij zo reageert op alles, maar vreselijk jammer ook, het ging zo goed.
  Het komt ook weer goed als je goed voor jezelf zorgt, dat geloof ik vast.
  Heel veel liefs en sterkte en dank voor al die mooie patroontjes.
  Erg lief die knoopjes rondom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.