Quick & Easy – Stitch & Craft

Vorig jaar heb ik nog een paar keer het blad Quick & Easy – Stitch & Craft gekocht. Nu wordt het tijd om op te ruimen en wil ik deze bladen graag geven aan iemand die er iets aan heeft of mee gaat doen. Ik heb ze al een tijdje op Marktplaats staan, maar nog geen reactie gehad. Ik heb nu maar besloten om ze gewoon weg te gaan geven aan mijn vaste webloglezers. De kosten voor het verzenden en verpakken zijn € 2,50 per blad. Mocht je interesse hebben, reageer dan even op dit berichtje en vermeld het nummer van het blad. Mochten er meer belangstellenden zijn voor één blad, dan gaat het met iene-miene-mutte!
(klik op de foto’s voor een vergroting)

07_02_3

07-02 gereserveerd voor Celeste

Met pakketje voor een kaart

07_03_3

07-03 gereserveerd voor Martine

Met pakketje voor een kaart

07_04_2

07-04 gereserveerd voor Marijke

07_05_2

07-05 gereserveerd voor Annet

Met pakketje voor een kaart

07_06_2

07-06 gereserveerd voor Pamela

Met pakketje voor een kaart

07_08_2

07-08 gereserveerd voor Henderica

Met pakketje voor een kaart

07_09_2

07-09 gereserveerd voor Anja

Met kerstkaart patroontjes

07_10_2

07-10 gereserveerd voor Elza

Met sticker pakketje

07_xmas_2

07-xmas gereserveerd voor Celeste

Met groot patroon van kerstbeertjes

comments: 7 »
juli 29, 2008 under Borduren

7 Responses to "Quick & Easy – Stitch & Craft"

 • Henderica schreef:

  Ik heb wel interesse in die van 07-08

 • els schreef:

  Wat een leuk idee van je.
  Groetjes Els.

 • annet schreef:

  Wat een leuke schatten heb je weer verzameld! Hoop dat je lekker uit kunt rusten, ondanks de temperatuur.
  Als het blad nog beschikbaar is, zou ik graag nr. 07-05 willen kopen. Groet, annet

 • Anja Hepkema schreef:

  Hi Janet,
  Leuk om het zo aan te bieden! Ik zou wel nr 07-09 willen hebben. Wil je mij even mailen of dat nog kan en hoe de betaling kan gebeuren? Groetjes, Anja

 • Ik weet niet of ik als beginnende lezer ook mag reageren maar ik zou graag blad 07-xmas van je willen. En als ze overblijven ook 07-02 en 07-03. Deze laatsten wil ik graag voor mijn schoonmoeder. Een schat van een mens, maar door een aantal operaties kan ze nu nog maar heel slecht lopen en voorlopig niet zwemmen. Haar andere hobby naast zwemmen is kaarten maken. Dus met deze bladen zou ik haar heel erg blij maken. Vandaar mijn brutale vraag. Als het te brutaal is, gewoon zeggen hoor..Dan heb ik niets gevraagd…

 • martine schreef:

  Hoi Janet,

  Ik zou heel graag de 7-3 willen hebben, ik hoop dat dat nog kan, zie het nu pas, ben net terug van vakantie!!

  goetjes
  Martine

 • Elza schreef:

  Hallo Janet ik zou graag het kerstkaarten blad 7-10 van je willen.
  Groeten ELza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.