Oude stoeltjes en een klein kastje

Oude_stoeltjes_1

Deze 2 oude stoeltjes heb ik een hele tijd geleden eens op een rommelmarkt gekocht. Ze hebben jaren op zolder gestaan, maar nu gaan ze in ere hersteld worden en krijgen ze een mooi plekje op mijn nieuwe kamer.
Het minikastje kocht ik laatst via Marktplaats, ik vond het zo schattig en zag het al helemaal staan met allemaal kleine pronkstukjes erop.
Ik vond alleen dat alles wit moest worden, zodat het straks op mijn kamer niet helemaal een bij elkaar gezocht zootje lijkt (dat is het natuurlijk wel, maar zo valt het minder op

Dus hier dan ook de “voor” en “na” foto’s. Nu voor het kastje nog op zoek naar mooie zwarte of zilveren knopjes en voor de stoeltjes naar een mooi stofje om ze mee te bekleden. Natuurlijk laat ik later nog zien hoe het allemaal geworden is.

Oude_stoeltjes_1a

comments: 4 »
maart 26, 2009 under Huis en Tuin

4 Responses to "Oude stoeltjes en een klein kastje"

 • theda schreef:

  Ja, die stoeltjes ken ik nog wel, had een “oude” tante ook. Er hoort in de bovenste helft van de rug, dacht ik, ook bekleding. Je bent handig, als ik dat zo zie.

 • Henny schreef:

  net zo iets hadden wij vroeger ook daar zat van dat wedding op met die gaatjes gebruiken ze ook wel voor verwarming en mjin man heeft het gebruikt voor een tafel er onder om de tijd schriften of iets op te leggen je moest het nat spannen ben benieuwd hoe het gaat worden vr groet Henny

 • Corrie schreef:

  Wat een schattige stoeltjes Janet en dat kastje is ook zo lief! Dat wordt allemaal heel erg mooi bij elkaar, ik vind het helemaal spannend worden. Ben vreselijk benieuwd hoe alles wordt.

 • Janet schreef:

  @THEDA, ja dat klopt er hoort in de rugleuning ook een stukje bekleding
  HENNY, het zou heel goed kunnen dat dat hier ook ingezeten heeft, volgens mij was het al weg toen ik ze kocht
  CORRIE, ik vind het ook erg spannend, kan bijna niet meerwachten tot het klaar is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.