Oude naaispulletjes

Oude_naaispulletjes

Een tijdje geleden heb ik ook nog een aantal kleine naaispulletjes gekocht. Het zijn 3 naaldenkokertjes (een kleintje van metaal, één van aluminium ofzo en één van hout), een handschoenstoppertje (geloof ik) en een DMC naaisetje. In het kokertje van DMC zit een klosje met een paar kleurtjes garen. Het dopje is een vingerhoed.
Weer leuk voor de verzameling.

Dmc_naaisetje

4 Responses to "Oude naaispulletjes"

 • Corrie schreef:

  Janet wat is dat verslavend hé, die oude naaispulletjes, ik laat ook altijd mijn ogen over allerlei rommel gaan op zoek naar dat éne leuke oude naaigereitje. Ik mag ook niet mopperen met wat ik vind. Dat DMC setje is echt heel schattig zeg en ergens komt het me heel bekend voor, wie weet had mijn moeder of oma zoiets. Mooi dat houten kokertje en van een handschoenstoppertje heb ik nog nooit gehoord. Maar er waren wel heel erg fijne hadschoentjes dus wel logisch dat je zoiets nodig hebt om ze te repareren. Leuk!

  ******************************************

  Ja het is echt een verslaving, maar wel een leuke!
  Ik denk dat het handschoenen stoppertje voor die hele fijne kanten handschoentjes is geweest (?). Het zou wel mooi in een “vinger” passen.

 • Maya schreef:

  wat een leuke oude naaispulletjes! Daar naar zoeken wordt ook een hele verslaving…bij de kringloop kijk ik ook altijd of er nog iets leuks ligt. ZO heb ik laatst een gevulde naaidoos gekocht. Het mooiste daarin vond ik nog wel een naaldje om ladders in pantykousen op te halen!

  ******************************************

  Het leukste is natuurlijk om ineens tegen iets moois aan te lopen, zoals bij de kringloop. En de mooiste dingen vind ik ook de in vergetelheid geraakte spulletjes.

 • YokkoBears schreef:

  Wat een leuke spulletjes.
  Naaldenkokertjes, altijd leuk.
  Een handschoenenstopper, waaauw, wat leuk.
  Weet je dat ik heel veel handschoenen draag, weet je dat ik graag handschoenen ( en sokken) stop …..
  Wat zeg je; wil je dit alsnog niet hebben??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.