Nog meer “oude rotzooi” deel 2

Oude_patronen9

Wat er ook nog in de grote doos zat, was een hele stapel enveloppen. Van Margriet, Libelle, Regina en Knip. In de enveloppen zitten allemaal patroontjes van poppenkleertjes. Van pyjama’s tot uitgaansjurkjes en van winterjassen tot badkleding, alles even schattig. Ook nog een paar enveloppen met gebreide kleertjes en poppen geloof ik. Ik heb nog lang niet alles bekeken dus ik laat vast nog wel eens een nieuwe vondst zien.

Oude_patronen10

One Response to "Nog meer “oude rotzooi” deel 2"

  • Corrie schreef:

    Ha Janet, na een rustig weekend ben ik lekker alles aan het bijlezen en zie daar die prachtige poppen staan met allemaal patroontjes, wat een schatten weer, tjee wat zul je genieten van al die mooie oude dingen. Vorige week was ik met mijn schoondochter op de Matsmarkt in Purmerend en daar vond zij in een kraampje dat altijd heel erg leuke spulletjes heeft, ook van die mooi oude patronen voor damesrokken en een jas. Heeft ze meegenomen, ze is coupeuse en maakt prachtige kleding. Ze droomt van een ruimte om straks heerlijk te kunnen werken en al die leuke spulletjes die ze verzameld heeft mooi te kunnen uitstallen. Dat komt vast een keer in orde.
    Wat een prachtig viertal heb je ontworpen, dat vind ik zó knap. Dat kan lang niet iedereen en het lijkt me prachtig om te kunnen. Heel lief om weer nieuwe freebies te maken en te plaatsen. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.