Nog meer “oude rotzooi” deel 1

Oude_patronen

Vorige week ben ik weer tegen iets moois aangelopen. Een grote doos met allemaal oude patronen, althans dat is wat ik dacht. Maar tot mijn verrassing bleken er ook nog een aantal mappen met oude ariadnes in te zitten!
Oude_patronen2
En wat me pas opviel toen ik de foto’s bekeek is dat ik nu in het bezit ben van de allereerste “Ariadne”, of toen nog “Maandblad voor handwerken”, eerste jaargang nr.1 uit 1947! En ik ben er helemaal blij mee, ook met de rest trouwens.
De patroonbladen zaten er in aparte mappen bij. Ik moet nog bekijken of van alle bladen de patroonbladen er ook zijn, want volgens mij heb ik ook patroonbladen waar ik geen bladen bij heb (snap je het nog …). Maar dat geeft niks het is allemaal even mooi. Er zat nog meer in de grote doos, maar daarover morgen meer.
Oude_patronen3 Oude_patronen4

4 Responses to "Nog meer “oude rotzooi” deel 1"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.