Nog meer hexagonnetjes

Het is niet echt lekker weer om je buiten te vermaken, maar binnen vermaak ik me prima met mijn hexagonnetjes. 12 blomkes zijn ondertussen klaar en nu ben ik op zoek naar een mooi “tussen de blomkes” stofje. Ik denk dat ik het gevonden heb …. op naar de snijtafel!

Fijn weekend ♥

comments: 2 »
oktober 13, 2012 under Handwerken, Quilten

2 Responses to "Nog meer hexagonnetjes"

  • Quiltlodge gerda schreef:

    Wat een lieve blommetjes zijn dat. Ik ben benieuwd naar je achtergrondstofje, maar dat komt vast wel goed. Nog een vraagje: in Enkhuizen vroeg ik je naar de vilten hartjes voor in het sweetheart borduurwerkje. Dom genoeg ben ik je tel.nr. Kwijt geraakt tussen alle foldertjes. Kunnen we langs deze weg alsnog iets afspreken? Dat zou fijn zijn. Groetjes, Gerda

  • leonie schreef:

    Ziet er mooi uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.