Niet origineel, wel leuk gemaakt.

Naaiblik

Afgelopen weekend was er weer een rommelmarkt in Sneek en natuurlijk liep ik daar rond te struinen. Bij één van de standjes zag ik dit blik, het stond open en er zaten wat naaispulletjes en een hele hoop rommel in. Ik heb het even verbaasd bekeken en ben weer verder gelopen, maar ben toch later weer terug gegaan en heb het gekocht.

Naaiblik_1 Naaiblik_2

Thuisgekomen heb ik alles eruit gegooid, een beetje schoongemaakt en het eens goed bekeken. Aan de binnenkant is een dun stukje hout geplakt, met in de hoeken 4 steuntjes voor een bakje met vakjes. Onderin de doos zaten allemaal knopen, dat verklaarde ook meteen het gewicht. Verder zat er weinig moois in maar het blik is natuurlijk wel op een hele leuke manier veranderd in een naaidoos.

Naaiblik_3

2 Responses to "Niet origineel, wel leuk gemaakt."

 • Marga schreef:

  Je kunt in ieder gevaleen hele tijd vooruit met je knopen. Het lijkt me leuk om dat te combineren met een of ander borduurwerkje.

  ******************************************

  Knopen komen altijd weer van pas, mijn nieuwste patroon heet zelfs “Buttons” en er zitten 6 oude knoopjes uit de knopendoos op.

 • Corrie schreef:

  Oh heerlijk knopen uitzoeken, af en toe vind ik in de kringloop een zak vol en die neem ik dan mee, gooi ze in een bak met sop, droog ze en dan heerlijk zitten genieten en sorteren. Die doos heeft een heel mooie vakverdeling en dan ook nog van mooi dun hout, niet gek en als je de buitenkant niet echt geslaagd vindt kun je die zo bekleden.

  ******************************************

  Ja erg leuk al die knopen, je vind er soms de mooiste dingen tussen. De doos is eigenlijk van lelijkheid weer mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.