Naaimachine

Naaimachine

Dit is mijn ouwe trouwe naaimachientje, gekregen van mijn oma toen ik, volgens mij, een jaar of 15 was. Dus hij is nu bijna 25 jaar oud ….. en ik dus nog iets ouder …..
Hij heeft me altijd trouw gediend maar hij wordt toch wel wat minder. Als ik 2 even grote lapjes stof op elkaar wil naaien, wordt het ene lapje altijd wat groter dan het andere. ook is hij gek op randjes stof, hij slikt altijd het eerste stukje in. En zo zijn er nog een aantal dingetjes.
Ik heb dus besloten om van mijn vakantiegeld een nieuwe te kopen. Wat foldertjes gehaald en hier en daar wat advies gevraagd en het wordt deze keer een Pfaff. Dat zou toch een van de betere naaimachines moeten zijn. Als er verder nog iemand goede raad voor me heeft dan hoor ik het graag!
Nu nog wachten op het vakantiegeld …..

comments: 2 »
mei 10, 2007 under Gereedschap, Handwerken, Naaien

2 Responses to "Naaimachine"

 • Ilse schreef:

  Volgens mij heb je een goede keuze gemaakt! Ik heb nu een husqvarna en wil graag een pfaff. Het idt transport is super voor de dingen die jij maakt. (ik weet dit omdat een vriendin van mij een pfaff heeft….)
  Welke ga je kopen? Hou je ons op de hoogte welke het geworden is?
  Groetjes van Ilse

  ******************************************

  Hallo Ilse,

  Zo het nu staat wordt het een Pfaff Classicstyle 2023. Als ik hem heb show ik hem natuurlijk even op mijn weblog!

  Groetjes Janet

 • Marleen schreef:

  En ik wilde dus geen Pfaff omdat het een crime was om de knoopsgatenautomaat goed af te stellen. Ik ben helemaal idolaat van de Janome-machines.
  Veel plezier met uitzoeken!

  Groetjes,
  Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.