Moois uit Frankrijk

Vakantie_2010_frankrijk_1a

Hier zie je mijn favoriete Franse winkeltje “C. Du. Lin Creation” in Doudeville. Het was niet groot, maar er waren erg mooie linnen stofjes te vinden, zoals deze:

Stofjes_frankrijk_2010_1 Stofjes_frankrijk_2010_1a

De dag voor we op vakantie gingen, kreeg ik nog de nieuwe stofjesclub van Bep en tot mijn blije verrassing waren het de nieuwe “Garden Party” stofjes van Blackbird Designs. Ik kon nog net wat lapjes snijden om mee te nemen. Bij Jookies had ik al hexagonnetjes besteld, dus dat alles ging mee in de tas naar Frankrijk.

Hexagon_1

En hier zie je wat er van geworden is. De lichte stof om de bloemetjes, is grijs linnen wat ik kocht in Doudeville. Dit eerste hexagonproject moet een klein quiltje worden voor op tafel, dus er zijn nog een aantal bloemetjes in de maak.
Hexagon_1a

Ik geloof dat er een hexagon wind door Nederland waait en nu ik zelf heb ondervonden hoe leuk het is om hexagonnetjes te maken, begrijp ik dat helemaal.
Hieronder nog even een fotootje van de Franse boeken die ik niet kon laten liggen. Ik sta altijd weer te kijken van al het moois dat er op boekengebied te krijgen is in Frankrijk en er staat ook al veel van dat moois bij mij op de boekenplank.
Boeken_frankrijk_2010

4 Responses to "Moois uit Frankrijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.