Mooi opgeknapt en ingericht

Garenkastje_1a

Hier staat ie dan te pronken, mijn mooie garenkastje, waar ik erg, erg blij mee ben. Er zitten 3 nieuwe ruitjes in en hij zit weer stevig in elkaar. En toen kwam het leuke werk, het inrichten!

GarensDit is hoe ik mijn naaigarens bewaarde, niet echt handig en overzichtelijk. Ik had met piepkleine lettertje op de zijkant geschreven welke kleur het ongeveer is, maar dat was altijd goed kijken.
Garenkastje_1b_2Nu ziet het er zo uit, alles mooi kleur bij kleur en ik kan zo het kleurtje pakken wat ik nodig heb. In het tweede laatje zitten ook nog een paar klosjes garen.

Garenkastje_1dDe rest van de laatjes heeft geen vakverdeling meer en dat is eigenlijk helemaal niet erg. Ik gebruik ze nu om de handwerkjes in te doen, waar ik mee bezig ben en dat is super handig. Als ik ergens mee bezig wil, haal ik het laatje eruit en heb meteen alles bij elkaar, ideaal.
En zo zitten natuurlijk ook mijn spulletjes voor het “A Gardener’s Journal” quiltje in een laatje.

Garenkastje_1c

comments: 10 »

10 Responses to "Mooi opgeknapt en ingericht"

 • jacqueline neeft schreef:

  wat een prachtig kastje, een echte schat!
  groetjes

 • YokkoBears schreef:

  Oooohhhh wat een mooi kastje en dat is zeker waar;
  het “inrichten” dan, na het opknapwerk, is zo leuk.
  Van dit mooie kastje heb je veel plezier, dat is zeker.

  ******************************************

  Ja, het inrichten was nog het leukste van alles, lekker alle garens enzo een plekje geven, laatjes open en dicht doen, heerlijk!

 • Corrie schreef:

  Wat fantastisch Janet, ik zit zelfs al te genieten van de foto’s dus het moet helemaal heerlijk zijn geweest om dat echt in te richten en nu er steeds naar te kunnen kijken en steeds weer even een laatje openschuiven. Oh dat voelt zo heerlijk. Zijn we eigenlijk niet gewoon nog altijd kleine meisjes die met hun poppen en spulletjes aan het tuttelen zijn?! Heerlijk.

  ******************************************

  Ja, zo voelt het eigenlijk wel en ik vind het dus nog steeds heerlijk om met mijn “poppen” te spelen!

 • astridvanbeers schreef:

  Niet alleen heel handig, maar ook een lust voor het oog. O, de pakketdienst brengt een pakje met nieuw borduurstoffen en spindels voor het opbergen van DMC met daarbij mappen om de spindels weer in te doen. Dus ik ben vandaag onder de pannen.

  ******************************************

  O dat is ook een leuk werkje, alle garens weer netjes opbergen. Veel plezier ermee!

 • katrien schreef:

  Wat een mooi ladenkastje.Wie wil zoiets niet hebben,daar kan je heel wat in kwijt.
  Dus ik blijf uitkijken op rommelmarkten om zoiets ook ooit eens te vinden.

  ******************************************

  Ik was ook al tijden op zoek naar zo’n kastje en je ziet, de aanhouder wint! Succes!

 • Mariecus Bruyn schreef:

  Hoe heerlijk georganiseerd! Ik doe altijd pogingen om alles mooi bij elkaar te houden,… Je hebt een fantastisch kastje gevonden! Veel plezier ermee, ik geniet in stilte mee

  ******************************************

  Het ruimt echt lekker op en het is ook nog heel overzichtelijk. En daarbij is het natuurlijk ook nog een lust voor het oog. Geniet maar fijn met me mee, dat vind ik wel gezellig

 • MarianneD schreef:

  Ziet er heerlijk overzichtelijk uit Janet,je ziet meteen wat je moet hebben,goed!

  ******************************************

  Ja, stukken beter dan voorheen. Ik kan nu meteen beginnen met naaien en hoef niet eerst op de kop in mijn naaidoos te duiken!

 • Marga dG schreef:

  Het is erg mooi geworden Janet. Dit heeft mij er weer toe aangezet om voor mijn kastje de komende week ook de glazen ruitjes te laten maken en het kastje op te knappen. Het staat nu hier maar te “verstoffen”.

  ******************************************

  O ja, dat is zonde. Ik vind dat dit soort mooie kastjes ook gebruikt moeten worden, daar zijn ze tenslotte voor gemaakt. Alvast maar veel plezier met het opknappen en inrichten. Zien we het nog eens terug op je weblog?

 • noor schreef:

  het is echt mooi geworden en al je klosjes hebben nu een overzichtelijk plekje gekregen. geniet er maar van, het is prachtig!

  ******************************************

  Ja het is heerlijk dat alles nu een mooi opgeborgen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.