Cups and Saucers

Cups_and_saucers_1_2

Ik ben bezig om stukje voor stukje mijn kamer maar weer eens op te ruimen. Even alles door de handen en een logisch plekje voor zien te vinden. Daarbij kwam ik ook dit boek weer tegen, laatst een keer meegenomen bij de kringloop, op mijn bureau gelegd en bedolven onder allemaal spul voor de handwerkbeurs.

Cups_and_saucers_2

Nu toch even een beetje beter bekeken (niet te lang, ik moest ten slotte opruimen!) en er staan best leuke patroontjes in. Zo zie je hierboven een Delfts blauw kastje en ook alle jaargetijden hebben hun eigen “cups and saucers” quiltje. Er staan ook vrij duidelijke beschrijvingen bij en dat is voor een beginner als ik mooi meegenomen.

Cups_and_saucers_3

2 Responses to "Cups and Saucers"

  • Corrie schreef:

    Ja hoor, je bent besmet, absoluut! Ik begin er ook steeds meer “last” van te krijgen.

  • lian schreef:

    Jahaa, ik zie ook steeds meer “quilterige”dingen hier! Bij mij is het omgekeerde het geval, ik quilt minder en borduur meer…

    ******************************************

    Het is dan ook allebei wel erg leuk en ook nog heel goed te combineren. Veel plezier met beide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.