Moe maar voldaan

Moe maar voldaan zitten we hier tussen de overblijfselen van de Handwerkbeurs. Wat was het weer gezellig en wat was het druk! Het precieze aantal bezoekers weet ik nog niet, maar het waren over de 10.000. Veel hè! Nog steeds komen de meeste mensen op vrijdag en zaterdag, dan kun je soms over de koppen lopen. Zondag is het heerlijk rustig, dus misschien een tip voor volgend jaar, kom op zondag.

Maar even terug naar dit jaar. Omdat de vrijdagavond er dit jaar bij was, moest ik de dag wat verdelen. Het ging mij niet lukken om van 10 tot 9 daar te zijn, dus hadden we besloten dat ik ’s ochtends eerst alleen zou gaan en mijn vriendin, met hulp, ’s middags zou komen. Maar dat hield wel in dat ik op de drukste periode van de vrijdag alleen in mijn standje zou staan …. Maar dat loste zich ineens spontaan op. De Borduurvrouw zou een dagje helpen in het standje van Broderie au fil du temps en had haar Borduurvriendin meegenomen. Nu ken ik de Borduurvrouw vrij goed en zo kwam het dat haar Borduurvriendin spontaan aanbood om mij te helpen! Ze kende mijn patronen, heeft er zelfs al eens een gewonnen bij een Give Away, en het klikte meteen heel goed. We hebben een hele gezellige ochtend gehad en zonder haar was het erg zwaar geweest. En ze stond er heel stoer met haar arm in het gips, gevallen met schaatsen. Lieve Borduurvriendin, nogmaals heel erg bedankt!

De vrijdag was de drukste dag, al was het ’s avonds heel rustig. Ik had er ook al niet veel van verwacht en zo het nu lijkt is het volgend jaar weer gewoon tot 5 uur, beter. Zaterdag ook erg druk en zelf helemaal geen tijd om ook even de beurs over te gaan. Zondag kon dat wel, maar er zat geen vaart in mijn aankoperij en zo bleef het bij 2 boeken en een lapje stof. Nog nooit met zo’n klein buitje thuisgekomen … zou ik ziek zijn …?

Ook kwamen er weer een aantal lieve mensen een borduurwerk laten zien, Pamela had de Biscornu’s gemaakt op hele fijne stof met heel fijn garen, zo mooi! Ze zou me er nog een foto van mailen dus die laat ik nog eens zien. En nog een lieve borduurster die de 4 Mode patronen naast elkaar op fijne aïda had gemaakt, ook al zo mooi. Misschien leest ze dit wel en kan ze me, als het straks is ingelijst, een foto mailen, zou erg leuk zijn.

Theda bracht me alweer een heel mooi cadeautje. Een oud speldenkussen in de vorm van een hart met daarop een geborduurde bloem, erg lief, dankjewel Theda!

Nu weer langzaamaan verder met uitzoeken en opruimen van alle bakken en dozen die hier verspreid door de kamer staan. Lekker rustig aan bijkomen en nagenieten van alle leuke gesprekken, lieve complimenten en het vele lachen. Iedereen heel erg bedankt, door jullie was het een zéér geslaagde beurs, een mooie herinnering.

O! Vergeet ik toch helemaal mijn 2 andere lieve hulpen te bedanken, ik had het natuurlijk al tig keer in het echt gedaan, maar bij deze nogmaals HEEL ERG BEDANKT!

11 Responses to "Moe maar voldaan"

 • deborduurvrouw schreef:

  Wat was het leuk he? Ik geniet ook nog steeds na. Wat een schitterend geborduurd hart heb je gekregen, wat een bof. Dat stofje waar het op ligt dat heb ik overigens ook gekocht!

  • Nenne schreef:

   Ja ik had het stofje immers van jou al gezien. Na afloop van de beurs liep ik nog even naar ’t Gaerenhuys om iets te brengen en daar lag nog net een half metertje van deze leuke stof. Die lag daar natuurlijk niet toevallig ….

 • deborduurvrouw schreef:

  Dat was ook zo, hihi ik was het even vergeten.

 • de borduurvriendin schreef:

  Ik vond het heel leuk en bijzonder om jouw te mogen helpen. De dag begon op deze manier bijzonder en met deborduurvrouw sloot ik hem ook nog bijzonder af. Een dagje om in te lijsten.

  Groet, Fetske

 • Corrie schreef:

  Jeanet wat klinkt dat enorm tevreden en voldaan, niet in het minst omdat je zulke spontane en hartelijjke hulp hebt gekregen en zoveel leuke contacten hbt gehad.
  Je zult hier nog een hele tijd van nagnieten en nu lekker even bijkomen en uitrusten.
  Liefs en groeten van Corrie

  • Nenne schreef:

   Lieve Corrie, klopt helemaal, het was een geweldige beurs met veel lieve mensen. Maar nu is de tijd gekomen voor rust en daar kan ik ook heel erg van genieten.
   Liefs Janet

 • theda schreef:

  Ja het was een erg leuke beurs, ik ben juist pas om 15,00 uur gekomen op vrijdag en heb heerlijk rondgekeken tot 19.00 uur. dus van mij mag het blijven tot 20.00/ 21.00 uur.
  Maar ik weet dat het voor standhouders erg lang is, heb er ervaring mee uit de tijd dat ik ’s zomers op braderieën stond.

  • Nenne schreef:

   Ik snap wel, dat het voor de weinige bezoekers die zijn gebleven heerlijk rustig was op vrijdagavond, maar voor ons was het te rustig. Dus ik hoop dat het volgend jaar niet weer is
   Nogmaals bedankt voor je mooie hart!
   Groetjes Janet

 • ytje van der graaf schreef:

  Hoi Janet,

  Bedankt voor je mooie compliment, heb de mode dames met liefde gemaakt en als ik hem heb ingelijst laat ik hem zien .

  groetjes, Ytje

 • Dora schreef:

  Zo te zien heeft Kereltje weinig geslapen terwijl jij op de beurs was :-).
  Heb je vrijdag net gemist op de beurs, maar borduurvriendin heeft me goed geholpen. Groeten, Dora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.