Maart, Winnaar en een nieuwe Give Away

De winnaar van het patroon Sampler Blessed House is geworden Karin Warmerdam. Karin van harte gefeliciteerd! Wil je via contact even je adresgegevens sturen dan komt het patroon z.s.m naar je toe.

En dan de freebee en maandaanbieding van maart.

De freebee van maart is deel 2 van het patroon “No outfit is complete without cat hairs“, waar ik op de beurs hele leuke reacties op kreeg! Nog 2 deeltjes dan is hij compleet.

De maandaanbieding van maart is het patroon Home. Het bestaat uit 3 lieve, huiselijke patroontjes. Het voorbeeld is geborduurd met verlopend garen maar het is ook er mooi met DMC of i.d. te borduren.
Het handgeverfde garen en het borduurlinnen zijn er los bij te bestellen.

En dit patroon is ook meteen de nieuwe Give Away. Wil je kans maken, reageer dan op dit berichtje. Dit kan t/m donderdagavond 8 maart. Vrijdag de 9de maak ik de winnaar bekend, heel veel succes!

Nog even dit. Het is een beetje rustig op mijn weblog en dat heeft alles te maken met een paar spieren in mijn nek die in de knoop zitten. Achter de computer zitten is dan niet een heel goed idee. Het wordt gelukkig langzaamaan iets beter, maar ik doe het rustig aan.

 

comments: 26 »

26 Responses to "Maart, Winnaar en een nieuwe Give Away"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.