Lieve cadeautjes

 

Even een paar lieve cadeautjes laten zien die ik de afgelopen weken kreeg.

Mijn ouders kwamen terug van hun vakantie op Terschelling met twee schattige maaksels van ’t Spinsel. Ieder jaar vindt mijn moeder daar weer leuke dingetjes. Deze keer een lief schaapje en een klein schelpje. Door de gaatjes die in het schelpje zitten kun je hem ook nog aan ketiing hangen.
Het kleine schaapje zit de hele dag met een lach op z’n gezichtje, om blij van te worden!
Pa en Ma, dank jullie wel!

Vorige week viel hier een dikke envelop in de bus …. van Pamela! En enveloppen van Pamela daarin zit altijd iets heel leuks!
En of dit leuk was! Er zat een heel mooi oud blikje van Koh-I-Noor in, waarin volgens mij haken ogen hebben gezeten. Koh-I-Noor is een van mijn favoriete merken, vooral de blikjes en kastjes vind ik erg mooi.
Zoals je ziet op de foto is het blikje goed gebruikt en dat vind ik helemaal niet erg, daar is het tenslotte voor gemaakt.
Het blikje komt helemaal uit Amerika, waar Pamela het kocht op een antiekmarkt. Ze was zo blij toen ze het voor me vond dat ze een gil slaakte waardoor haar man bezorgd op haar af kwam lopen

Het andere cadeautje wat er in de envelop zat, was een mooi klein borduurwerkje, heel fijn en schattig.

Nogmaals heel erg bedankt voor deze heerlijke verrassingen, alles heeft een mooi plaatsje gevonden!

X

 

2 Responses to "Lieve cadeautjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.